Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
mam wrazenie, ze lepiej....ciemniejszy jest ten braz, na zdjeciu cos jakby swiatlo odbijal.
tym niemniej czarny chyba jednak bylby lepszy. coz, nie kazdy eksperyment wychodzi
Huron o Czarnym Sercu malowany na zamowienie pod dosc konkretne wytyczne klienta co do jakosci i kolorow. przynajmniej na gollumie demonicznym moglem sie wyzyc
Golluma pokazywałeś wcześniej, skóra jest nadal fajna
Szkoda,że zdjęcia są takie małe, czerwień wygląda dość ciekawie ale nie można się całości przyjrzeć z bliska :/
Fajna jaskrawa czerwień, choć miejscami mogłeś ją jeszcze wyciągnąć. Ostrze topora wygląda nieco płasko. Poza tym dobra robota, detale ładnie pomalowane
Na pewno podoba mi się złoty NMM, znaczy się słoneczko. Nieco mniej srebrny NMM i czerwony. Za tro detale wyraźne i mi pasują (zwłaszcza fiolka). Głowa też wydaje się być dośc trupia.
Ale to poza konkursem, bo wytyczne, to wytyczne. Gratuluję udanego zlecenia