demoniczny psiak, nazwany przez mojego smoka gollumem... coz, podobienstwa nie da sie ukryc, ale najpierw trzeba miec takie skojarzenie
Click to see full-sized image
podstawka bedzie, jak mu pana pomaluje
[PL] Nameless w 2013/2014
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Nameless w 2013
Fajna skóra
Ten zwierzak zawsze wywołuje u mnie uśmiech na twarzy, a jeśli ma paciorkowate, czerwone oczka, to juz w ogóle
Ciekawe malowanie, skóra naturalna. I cóż to widzę? Znów SM pod pędzlem?
Ciekawe malowanie, skóra naturalna. I cóż to widzę? Znów SM pod pędzlem?
CSMSlawol wrote:I cóż to widzę? Znów SM pod pędzlem?
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
Cholerny Space Marine?
-
- The Better Choice
Commissioned Space Marine
kolejne dwie figsy wylatuja z Hall of Shame jak juz nie mam czasu na super-duper malowanie, to chociaz te starocie ze stoly postaram sie skonczyc. 2 grymny od Hasslefree skonczone, i wyslane daleko jako podziekowanie dla pary przyjaciol za udzielona pomoc
kolejne dwie figsy wylatuja z Hall of Shame jak juz nie mam czasu na super-duper malowanie, to chociaz te starocie ze stoly postaram sie skonczyc. 2 grymny od Hasslefree skonczone, i wyslane daleko jako podziekowanie dla pary przyjaciol za udzielona pomoc
Bardzo ciekawa scenka.
Figurki to Hasslefree? Zwłaszcza ta klęcząca laska mi się podoba.
Co to jest to coś na podstawce? Słuchawka od telefonu? Ciekawie to wstawiłeś, ale za diabła nie mogę zgadnąć.
Z malowania: broń gościa mocno szarpana, na dole obok nóg zasmarowana farbą podstawka. Mocniejsze odcięcie zagłębień na pancerzach i to tyle.
Figurki to Hasslefree? Zwłaszcza ta klęcząca laska mi się podoba.
Co to jest to coś na podstawce? Słuchawka od telefonu? Ciekawie to wstawiłeś, ale za diabła nie mogę zgadnąć.
Z malowania: broń gościa mocno szarpana, na dole obok nóg zasmarowana farbą podstawka. Mocniejsze odcięcie zagłębień na pancerzach i to tyle.
-
To uchwyt do mocowania rolet w oknach.Slawol wrote:Co to jest to coś na podstawce? Słuchawka od telefonu? Ciekawie to wstawiłeś, ale za diabła nie mogę zgadnąć.
No tak...
-
- The Better Choice
tak, to uchwyt do rolet
a to dioramka dokonczona bez czesci z rolety. za to ma dwie figsy z Dark Sword Miniatures, ktore lezaly z podkladem i czekaly na farbe od ponad 5 lat chyba. W koncu je wypchnalem z Hall of Shame
pare rzeczy mi sie tu podoba, sporo nie. ale nic to, jedziemy dalej
a to dioramka dokonczona bez czesci z rolety. za to ma dwie figsy z Dark Sword Miniatures, ktore lezaly z podkladem i czekaly na farbe od ponad 5 lat chyba. W koncu je wypchnalem z Hall of Shame
pare rzeczy mi sie tu podoba, sporo nie. ale nic to, jedziemy dalej
Some say Airan Goldenlock, Captain of the Western Guard, was the only man who could find the witch in the middle of the Old Forest.
Some say he loved her.