więcej: https://www.tvn24.pl/12692,1644522,0,1,s ... omosc.htmlClick to see full-sized image
Okrągły milion dolarów zapłacił nabywca pierwszego wydania pierwszego komiksu z przygodami Supermana. Pierwszy z serii "Action Comics" nazywany jest Świętym Graalem wśród komiksów - wszyscy o nim słyszeli, mało kto widział na własne oczy. (...)
[PL] Rekord Supermana
[PL] Rekord Supermana
Re: [PL] Rekord Supermana
A z tego co pamiętam autorzy postaci supermana sprzedali prawa do jego postaci za jakieś grosze, kilkaset dolarów czy coś takiego
już pomijając fakt ,że pierwszy komiks przeleżał u producenta kilka lat i nie chciał go wydać 
Niezły klasyk... To było przed wojną, pamiętam - padał wtedy deszcz 
Ja tam namiętnie czytałem także "Punishera", jeszcze jak był w kolorze - lata '90-te... Stare czasy
Ja tam namiętnie czytałem także "Punishera", jeszcze jak był w kolorze - lata '90-te... Stare czasy
-
Nameless
- The Better Choice

jaki k.... punisher? kajko i kokosz. kapitan zbik. funky koval. to byly stare czasy 
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
oł je.. tytus rzadzi.. no i jeszcze Thorgal 
ale klimatów w stylu: tytus wchodzi do kubistycznego obrazu itp. sytuacje nic nie pobije
ale klimatów w stylu: tytus wchodzi do kubistycznego obrazu itp. sytuacje nic nie pobije
Stop competing with others. Start competing with yourself.

Na pohybel! Na plasterki!
A pewnie, skoro mówimy też o komiksach krajowych, to jak najbardziej te pozycje
Szkoda tylko, że J. Christy już nie ma wśród nas... A Tytus to w ogóle kozak jest. A "Świat Młodych" pamiętacie? Wcześniej to byli jeszcze Kajtek i Koko, później się zmieniło 
A to znacie?
Click to see full-sized image
A pewnie, skoro mówimy też o komiksach krajowych, to jak najbardziej te pozycje
A to znacie?
Click to see full-sized imageRe: [PL] Rekord Supermana
no pewnie
Stop competing with others. Start competing with yourself.

-
Nameless
- The Better Choice

dodaj jeszcze profesora nerwosolka i masz komplet.
genialna warstwa jezykowa u baranskiego. tak bawic sie slowem - szacun i rispekt, jak to ziomy mawiaja.
genialna warstwa jezykowa u baranskiego. tak bawic sie slowem - szacun i rispekt, jak to ziomy mawiaja.