Witaj na forum!
No to nieźle, 75 modeli...

Cóż, jedni zbierają karty telefoniczne, inni - krasnale z Konfry...
Cóż, malowanie BARDZO ładne, dokładne i spójne. Początki masz już za sobą, widać, że umiesz postarzać metal, umiesz cieniować i wyciągać detale. Najsłabszym momentem u Ciebie są jeszcze włosy - proponowałbym pobawić się więcej w cieniowane całości, a dopiero na końcu zaznaczać pojedyncze kosmyki. Maski krasnali jednak nie mają tyle "rowków" i tam kilka kresek rozjaśnień daje zupełnie inny efekt, niż na włosach. Ale i tak jest ładnie.
Ja, jako fan brudu, rdzy i stonowanych kolorów oczywiście zawiesiłem oko na pierwszym - szaro-burym i ponurym modelu (i oczywiście "ugryzł" mnie ten pomarańczowy kawałek skóry na tarczy

) Ale i pozostałe modele w tej kolorowej tonacji są równie udane, a przyjdą tutaj się wypowiedzieć na pewno fani i takiego malowania niedługo. Jak na rok malowania to naprawdę dbasz o szczegóły, staranność i dokładność, a to najważniejsze. Reszta z czasem przyjdzie. Widzę też, że wszystkie podstawki są takie same - figurki robisz do grania? Bo jeśli nie, to może warto by było poszaleć z innymi podstawkami?
Krótko mówiąc - wejście na forum udane

Mam nadzieję, że damy radę wszyscy komentować 75 modeli tego samego typu...
P.S. A i fotki całkiem udane, choć niektóre łapią niebieskie i fioletowe zabarwienie, przez co kolory trochę przekłamane chyba są, a to utrudnia ocenę malowania

Najlepiej wyszły te pierwsze z szarym krasnalem.