Pilnie poszukuje figurki zywiolaka powietrza z Iliad Games. Jest taki w sklepie Jama,
https://www.jotte.istore.pl/sklep,1121,, ... 549,0.html
ale niestety oznaczony jako "towar niedostepny". Jesli ktos z Was dysponuje namiarem na ten model, bylbym wdzieczny za informacje. Wiem ze Iliad juz nie dziala, ale spory wybor jest jeszcze oferowany w roznych sklepach. A ten konkretny model chcialem wykorzystac jako dodatek do prezentu slubnego dla brata.
Z gory dziekuje,
Marek
[K] Air Elemental z Iliad Games
-
Kyrielejson
Te figurki są niedostępne, Ilyad Games ogłosiło upadłość, a figurki są rozchwytywane.
Mam dwa air elementale, ale nie ukrywam - wykupiłem francuskie zapasy ilyadów głównie z chęci zysku.
Zatem ostrzegam - figurkę mogę Ci sprzedać, ale drogo. Alternatywy niestety najprawdopodobniej nie ma (sam polowałem przez rok na ich modele na eBayu, Allegro etc).
Pozdrawiam,
Kyrie.
Mam dwa air elementale, ale nie ukrywam - wykupiłem francuskie zapasy ilyadów głównie z chęci zysku.
Zatem ostrzegam - figurkę mogę Ci sprzedać, ale drogo. Alternatywy niestety najprawdopodobniej nie ma (sam polowałem przez rok na ich modele na eBayu, Allegro etc).
Pozdrawiam,
Kyrie.