Witam. Mam na sprzedaż/ wymianę(preferuje wymianę) całkiem fajną armijkę Alchemików Dirza. W jej skład wchodzą następujące modele:
-Aberration Prime ( ta najnowsza , dodaje dodatkowe bitzy , jest częściowo sklejona)
-War-staff( bohater , Sztandarowy , muzyk + 3 veteranów)
-Lady Claudia Nessalith
-Ysis the Viper
Da się z tego złożyć armię na 400 punktów czyli na najczęściej spotykany format punktowy.
Wszystkie modele sklejone lub częściowo sklejone, nie pozalewane klejem , nie tknięte farbą czy podkładem, każdy kompletny, po prostu w świetnym stanie. Wszystkie karty referencyjne do konfy oczywiście są , trzymane w protektorkach więc też w dobrym stanie.
Całość mogę sprzedać od ręki za 120 pln ( po obniżce cen taki zestaw kosztowałby w cytadeli 163,26 pln+przesyłka) można się potargować nieco jak coś.
mogę również wymienić się za cokolwiek z tej listy:
Warhammer:
-lizardmen( 2 staroedycyjne salamandry)
-Orki ( Doom diver , 6 squig hopperów, 2-3 squig herdy, 10 savegy na piechotę, rydwan z Game Zone-a)
-High elfy ( Smok nowy , White Lions , Chariot nowy, Dragon Princes , Bolty , Orły, Sword Masters)
-Imperium( cokolwiek z nowej edycji , czołgi , war altar)
-Bretonia( zasadniczo każda konnica , Trebush , Pegazy i co kto tam jeszcze ma )
Warmachine :
Khador( Devastator, Spriggan, Berserker, kavaleria , Demolition Corps, Iron fangi , Epicki Vladimir, Stara wiedźma , Greylordzi, Widowmakerzy, Man-o-War kovnik)
W razie czego mogę nieco dopłacić J
Nawet jak macie coś czego nie wymieniłem powyżej a chcielibyście się wymienić to napiszcie bo w zasadzie to chce się tego pozbyć i każdą waszą propozycję rozważę i wezmę pod uwagę.
Kontaktujcie się na gg(2509024) lub na maila Sebolus@interia.pl
pozdrawiam,Sebollus.