Założyłem nowy temat, w którym będą tylko fotki, tak do pooglądania i skomentowania
Przepraszam za zwłokę, ale miałem awarię komputera w najmniej korzystnym dla mnie momencie, a czasochłonna obróbka fotek w CS2 u kogokolwiek z zapracowanych kolegów nie wchodziła w rachubę
Wszystkie fotki (ok. 200 w większej rozdzielczości) będą/są u Szmaji, więc jak się z nimi upora na serwerze, to myślę, że na dniach dorzucę link do pełnej galerii i każdy będzie mógł sobie pooglądać, co też się u nas działo
Miłego oglądania
Widok ogólny hali sportowej przy I LO na ul. Puszkina w Gorzowie:
Click to see full-sized imageRafał "Sasza" z naszego klubu - zupełnie, jakby krzyczał "Up here!", jak niegdyś taka wyskakująca postać podczas grania w "Mortal Kombat", gdy się kogoś wysłało ciosem w powietrze
Click to see full-sized imagePotyczki w "40":
Click to see full-sized imageSzmaja with heavy bolter
Click to see full-sized imageOd lewej: Shino, Szmaja i JJ - typowy obrazek na imprezie:
Click to see full-sized imageTruePunk i Graziebird (chyba tak się to pisze)
Click to see full-sized imageZiemko z XIII Kohorty z Bydgoszczy - jeden z najsympatyczniejszych gości, jakich znam
Click to see full-sized imageA to ja we własnej osobie, obok mnie puste butelki... picia i jedzenia szło dość sporo na hali:
Click to see full-sized imageThorsten - przemiły gość, z którym co chwila podbieraliśmy sobie kabel do Internetu
Click to see full-sized imageMała gastronomia, gdzie za otrzymany na turnieju kupon można było dostać posiłek i do tego wypić sobie np. colę
Click to see full-sized imageEkipa francuska (niepełna chyba tutaj) w przerwie między bitwami:
Click to see full-sized imageWszyscy naprawdę świetnie się bawili i pewnie mają, co wspominać
Szary podczas jednej z bitew w WFB w turnieju "Masakrator":
Click to see full-sized imageByło też, co oglądać na stołach, gdzieniegdzie trafiały się całkiem niezłe modele:
Click to see full-sized imageCała armia była pomalowana w tym stylu - chyba włoska:
Click to see full-sized imageI ponownie Włosi, tym razem WE:
Click to see full-sized image
Click to see full-sized imageMedale na stole (u góry 3 rzędy do WFB, niżej do WH40k), przygotowane jeszcze w trakcie turnieju ETC przez Krassusa... i przeze mnie
Click to see full-sized imageKolejna sympatyczna osoba turnieju, a zarazem zdobywca nagrody Fair Play w "Masakratorze" - Szwed Johan Reidel, z którym można było sobie miło pogawędzić
Click to see full-sized imageHeh, Szary i ja
Click to see full-sized imageA tu Szary podczas grania... ta kwaśna mina mówi wszystko, zresztą na drugi dzień zawodów sam stwierdził z rozbrajającą szczerością: "cóż, Sławol, wczoraj grałem jak tłumok"
Click to see full-sized image"Kość Niezgody" - dosłownie i w przenośni, zorientowani wiedzą, o co chodzi
Click to see full-sized imageETC 2007 WARHAMMER 40000
A tu już dekoracje drużyn, które zajęły pierwsze 3 miejsca - tutaj Szwecja z brązem:
Click to see full-sized imagePolska - srebro:
Click to see full-sized imageNiemcy - złoto:
Click to see full-sized imageCiąg dalszy - wręczeniu nagród przewodniczył JJ:
Click to see full-sized imageETC 2007 WARHAMMER FANTASY BATLLE
Dekoracja drużyny Niemiec - brąz:
Click to see full-sized imagePolska - srebro:
Click to see full-sized imageWłochy - złoto:
Click to see full-sized imageI to tyle. Impreza ze wszech miar udana, dziękuję Wszystkim za świetną zabawę, rozmowy (Szaremu za pogawędki przy piwie i nie tylko) i ogólnie sympatyczną atmosferę
Pozdrawiam
Sławol
P.S.
A tu link do galerii zdjęć wykonanych przez innego klubowicza-gracza z Gorzowa Wlkp. - Piszczałkę
https://www.horned-rat-studio.com/masakr ... eria1.html