- kiedy w pracy kolezanka mowi ci ze masz troche keczupu w kaciku ust a ty na to ze to ze to nie keczup tylko dark fleshtone z pierwszej warstwy NMM...
- kiedy kupujac z dziwczyna sweterek wyklocasz sie ze sprzedawczynia ze on wcalae nie jest takiego koloru jaki ona twierdzi i ze wiesz lepiej bo masz 127 farbek w domu...
- kiedy wysylasz smsa do swojej dziweczyny o 1 w nocy i piszesz ze skonczyles walsnie Krola Throrgria na tronie...
- kiedy kumple pytaja sie czy wpadniesz na piwo i odmawiasz mowiac ze musisz malowac...
- kiedy jedziesz samochodem rano do pracy i patrzac na niebo zastanawiasz sie jakich kolorow uzylbys zeby je namalowac...
EDIT: poprawiłem tytuł
[PL] Kiedy stwierdzasz ze za duzo malujesz.......
-
-MattCexwish-
RE: Kiedy stwierdzasz ze za duzo malujesz.......
DOKLADNIE, Punkt Ostatni NAPEWNO, potem Punkt 4 i trzeci DOKLADNIE tak przezylem...
... Aha, 2 tez znam...
...
RE: Kiedy stwierdzasz ze za duzo malujesz.......
A jak do tego twoja dziewczyna jeszcze sama maluje, to nie licz, ze wygrasz co do koloru sweterka
Skad wiem? AUTOPSJA 
Ale ze zboczeniem zawodowym, lub hobbystycznym- jak kto woli ( u mnie zawsze się to zazębiało) mam do czynienia od tylu lat, że już się przyzwyczaiłam. Również i do dziwactw Mahonia, kiedy odpisuje do znajomych w sprawie spotkania rzeczowym prawniczym żargonem,
albo kiedy ja chodziłam i robiłam korekte sylwetek i szybką stylizację przechodniom, czy co gorsza koleżankom :O Nawet Mahonia przeszkoliłam do współpracy i dzięki temu mam koło siebie fachową pomoc kiedy sama się gdzieś stroję
A co do malowania, to całkiem niedawno, pani w mięsnym zagaiła do mnie- pewnie chcąc być miłą
no to ja mam podobnie z kolorami na rękach które zauważam dopiero w pracy (oby rano!)
a z tym ścisłym formułowaniem myśli to masz rację, bo dla mnie każda różnica w doborze słów może całkowicie zmieniać sens wypowiedzi. ale co mam powiedzieć? to nam wpojono
ale staram się pilnować żeby nie było tak ciągle 
PS - i to nie są dziwactwa
PPS - rewelacyjny temat, DiaCon. ja często gapiłem się na metal jako wzór do NMM i chromowane elementy w samochodach do celów SE NMM
a z tym ścisłym formułowaniem myśli to masz rację, bo dla mnie każda różnica w doborze słów może całkowicie zmieniać sens wypowiedzi. ale co mam powiedzieć? to nam wpojono
PS - i to nie są dziwactwa
PPS - rewelacyjny temat, DiaCon. ja często gapiłem się na metal jako wzór do NMM i chromowane elementy w samochodach do celów SE NMM