Witam =)
Dawno mnie tu nie było ale czas ten nie poszedł na marne =P Pojawiło się dużo pomysłów w mojej głowie i oto jeden z nich =) Mianowicie wpadł mi do głowy pomysł, by na naszej stronie uruchomić KOMIS . Tak , tak właśnie komis. Napewno wielu z nas ma figurki które leżą na półce i nie ma planów co do nich. Ja osobiście też mam wiele modeli które leżą na półce dość długo i...nie zapowiada się bym coś z nimi robił. Dlatego wpadłem na pomysł iż takimi modelami można by się wymieniać bądz też sprzedawać. Bardziej chodzi o obustronne szczęście i wymiane a niżeli o robienie pieniędzy na sprzedaży niepotrzebnych modeli. DLatego Napiszcie co myślicie.
Pomysł mi się bardzo podoba, ale ja mam taką sprawę.
Otóż gram w WFB armią High Elves (trochę tego juz mam), więc dlatego innych figurek nie kupuję (chyba że jakoś je dostanę itp.) i na wymianę zbytnio nic nie mam.
Powinniście jeszcze zrobić tak, że można będzie nabyś taką figurkę za gotówkę, nie tylko drogą wymiany.
Pomysl dobry. Chociaz przyznam ze ja raczej nie skorzystam... tak to juz u mnie jest ze jak jakas figurka znajdzie sie na polce to juz stamtad nie zniknie