na tej fotce od tyłu wygląda dobrze - tyle, że świecą się cienie
[PL] Galeria Gildora
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Galeria Gildora
ale płaszcz wyszedł całkiem nieźle
On ma płatek śniegu na wewnętrznej stronie płaszcza?
Bardzo fajny, dużo lepszy od ostatnich modeli, choć nadal nakładasz farbę w dość impresjonistyczny sposób 
WOW ależ się poprawiłeś!!!!
No no, teraz to jest co komentować, bo nie muszę gnoić całości - Ciebie za estetykę malowania.
Przede wszystkim jest starannie.
Jest spójnie kolorystyczne, co lubię.
Czerwienie mi się podobają.
Mało mi się podoba freehand i malowanie wywijasów na wierzchu peleryny.
Wydaje mi się, że korzystnie rozmieściłeś światłocień na modelu. No, z drobnymi wyjątkami: Twarz, trochę zbyt ukryta jest na moje oko, no i te dwa czerwone kamienie na kosturze osobiście zrobiła bym jaśniej - z bajerem jako główną ozdobę modelu. To np. podobało mi się w konkurencyjnym malowaniu.
Ale i tak zrobiłeś na mnie wrażenie postępami
Mam nadzieję, że nie jestem osamotniona w tej opinii.
No no, teraz to jest co komentować, bo nie muszę gnoić całości - Ciebie za estetykę malowania.
Przede wszystkim jest starannie.
Jest spójnie kolorystyczne, co lubię.
Czerwienie mi się podobają.
Mało mi się podoba freehand i malowanie wywijasów na wierzchu peleryny.
Wydaje mi się, że korzystnie rozmieściłeś światłocień na modelu. No, z drobnymi wyjątkami: Twarz, trochę zbyt ukryta jest na moje oko, no i te dwa czerwone kamienie na kosturze osobiście zrobiła bym jaśniej - z bajerem jako główną ozdobę modelu. To np. podobało mi się w konkurencyjnym malowaniu.
Ale i tak zrobiłeś na mnie wrażenie postępami
Po poprzednim Elfie, ten wyglada jak nie Twoj 
To chyba dobrze...
To chyba dobrze...
*** de gustibus non est disputandum ***
No jest postęp i to widać!
Podobają mi się te czerwone szarfy oraz płaszcz. Złoto i srebro nie jest tak wycieniowane już, przydałoby się odrobinę cieni przy srebrze i wyciągnięcia złota mieszanką ze srebrem.
Bardzo mi się też podoba tego wiru wodnego, czy co to tam jest na podstawce - w widoku od przodu.
Podobają mi się te czerwone szarfy oraz płaszcz. Złoto i srebro nie jest tak wycieniowane już, przydałoby się odrobinę cieni przy srebrze i wyciągnięcia złota mieszanką ze srebrem.
Bardzo mi się też podoba tego wiru wodnego, czy co to tam jest na podstawce - w widoku od przodu.
Dzięki wielkie 
Staram się powracać na właściwe tory =]
A tak dla ciekawskich, ostateczne focie. Nic już więcej nie poprawiam bo kurka wodna nie chce mi się już.
No, powodzenia w nowym roku : D
Click to see full-sized image
Staram się powracać na właściwe tory =]
A tak dla ciekawskich, ostateczne focie. Nic już więcej nie poprawiam bo kurka wodna nie chce mi się już.
No, powodzenia w nowym roku : D
nie potrzebnie moim zdaniem dodales na czerwonej kuli tez zolte bazgroły, no i złoto na prawej rece moglo by miec plynniejsze przejscie 
Widze ze rozbudowales freehand od wewnetrznej strony plaszcza, na plus.
Widze ze rozbudowales freehand od wewnetrznej strony plaszcza, na plus.
Nooo pomalowaem,niby śnieżynkę, niy kreskę. Cośtam zrobiłem z tym i wygląda trochę lepiej 
A teraz męczę maskol i marynów.
Na razie WIPasek. Docelowo ma to być szeregowy crismos fistów.
Te obdrapania bezpłciowe mi wyszły, nie za bardzo wiem co z tym zrobić więc liczę na jakieś pomysły.
No i oczywiście dziękuję^^
A teraz męczę maskol i marynów.
Na razie WIPasek. Docelowo ma to być szeregowy crismos fistów.
Click to see full-sized imageTe obdrapania bezpłciowe mi wyszły, nie za bardzo wiem co z tym zrobić więc liczę na jakieś pomysły.
No i oczywiście dziękuję^^

wyglada jak pogryziony przez psa... taki natural battle dmage 
-
Kuzyn
o matko... bo dobrym magu dowalileś tym marinem. Ale poczekam na koniec.
Pzdr i cieśnij dalej!
Pzdr i cieśnij dalej!