Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
sea.man wrote:Jak dla mnie efekt krysztalkow jest bardziej niz zadowalajacy!
Szczególnie, że malowanie to kilka minut.
Choć powoli, to jednak prace nad budową Oldenlitz powoli idą do przodu.
Udało mi się dokończyć brukowany plac, który znajdzie się pod Fontanną Drętwej Wody. Bruk wyrzeźbiłem w gipsie wylanym na podstawę z pleksi. Na potrzeby zdjęcia gips pokolorowałem czarnym flamastrem. Następny krok to pomalowanie i wykończenie bruku tak, jak zrobiłem to z Bazarem w Oldenlitz.
Znużyło mnie ostatnio malowanie figurek, a Rycerze Zakonni nie mogą doczekać się pomalowania, dlatego w ramach odpoczynku od modeli postanowiłem zbudować kolejną makietę do Oldenlitz.
Docelowo będzie to budynek należący do zamożnego mieszczanina, a może nawet maga.
Póki co nie mam zbyt wiele do pokazania od mury piwnicy, która będzie zabudowana i niedostępna do gry.
Ponadto, obiecałem sobie, że makieta nie będzie miała więcej niż dwie, góra trzy grywalne kondygnacje i postaram się tej obietnicy dotrzymać...