Wzorek nie miał być na całej powierzchni równomierny (i nie jest), żeby nie zasłonić wszystkich detali i żeby nie było przesady - chodziło raczej o pogodzenie jednego z drugim
[PL] Nora Sławola [17.03.17 - Cornelius]
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
[PL] Warsztat Slawola
Tak, pewnie widziałeś
Zdobywca III miejsca na GD w Rosji w 2006 
Wzorek nie miał być na całej powierzchni równomierny (i nie jest), żeby nie zasłonić wszystkich detali i żeby nie było przesady - chodziło raczej o pogodzenie jednego z drugim
Na ujęciu z przodu też nie ma całego płaszcza koło prawej ręki pomalowanego w paski 
RE: [PL] Warsztat Slawola
Stop competing with others. Start competing with yourself.

tak naprawdę nie ma GD w Rosji. Jest za to konkurs o randze krajowej, określany jako "rosyjski GD" ale ściśle trzymając się pojęć - Golden Demon to to nie jest....
ta (pierwotna) figurka była - o ile pamiętam - wystawiana też w Warszawie, ale nic nie wygrała. chyba nie zrobiła first cut...
mogę się mylić...
ta (pierwotna) figurka była - o ile pamiętam - wystawiana też w Warszawie, ale nic nie wygrała. chyba nie zrobiła first cut...
mogę się mylić...
[PL] Warsztat Slawola
Nie, no oczywiście, że nie ma
Przepisałem tylko "oficjalną" nazwę imprezy znalezioną na CMON
Poza tym tam był chyba napis Games Day 
A figurka, która posłużyła mi za wzór, była na naszym GD wystawiana.
A figurka, która posłużyła mi za wzór, była na naszym GD wystawiana.
tyle, że twoja jest - jak dla mnie - fajniejsza. przez pyszczek rzecz jasna 
[PL] Warsztat Slawola
Mahoń miał na myśli moje wykonanie, a nie właściciela
Zresztą wszystko jest w opisie 
-
Nameless
- The Better Choice

ta (pierwotna) figurka była - o ile pamiętam - wystawiana też w Warszawie, ale nic nie wygrała.
chyba nawet ktos jej tam reke urwal