Zapowiada się na żenadę, ale i tak przyjadę, i wystartuje. Drybrushowanego żywicznego odlewu nie zdobędę, ale nie darowałbym sobie gdybym nie spróbował. Mam nadzieje, że impreza przed GD nie jest imprezą zamknięta.
wyglada na to ze moge potwierdzic lokalizacje spotkania . "Klubogaleria" Szajnochy 5. Jest to 5 minut piechotka od metra Plac Wilsona, wiec z dojazdem nie powinno byc problemu. Czemu nie blizej konwentu? Przede wszystkim ze wzgledu na koszta - oferty jakie dostawalem byly conajmniej zabawne. Po drugie ze wzgledu na klimat miejsca. W wiekszosci knajp/klubow w jakich bylem atmosfera byla niezbyt sprzyjajaca naszym celom. W Klubogalerii mamy zapewniona swojski, przyjazny klimat.
jesli nie zwali sie np. 80 osob to nie powinno byc klopotu. jesli frekwencja dopisze (30-40osob) klub zostanie przeznaczony tylko do naszej dyspozycji, bez osob postronnych.
Co do klubu, byłem tam raz i myślę, ze to świetne miejsce na taka imprezę. Miejsca powinno starczyć nawet dla spodziewanych gość + spora nadwyżka (sugeruje sie listą z innego tematu ). Ogólnie wybór bardzo na + według mnie.