[PL] Golden Demon w Polsce

Informacje i dyskusje o imprezach związanych z malowaniem - specjalnie dla rodaków :)
Locked
Tomi

Post by Tomi »

Impreza już na jednej stronie została rozgłoszona prze zemnie, ale fakt brak oficjalnej strony boli.
-Muk-

Post by -Muk- »

Zapowiada się na żenadę, ale i tak przyjadę, i wystartuje. Drybrushowanego żywicznego odlewu nie zdobędę, ale nie darowałbym sobie gdybym nie spróbował. ;) Mam nadzieje, że impreza przed GD nie jest imprezą zamknięta. :)
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

Wstępne informacje: sobota 17:00, miejsca nie podam póki nie będzie ostatecznie potwierdzone.
Oczywiście, że impreza nie jest zamknięta :)
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

zauwazmy, ze impreza przed gd wydaje sie byc lepiej zorganizowana niz konkurs :roll:
Image
Przemas

Post by Przemas »

wyglada na to ze moge potwierdzic lokalizacje spotkania :) . "Klubogaleria" Szajnochy 5. Jest to 5 minut piechotka od metra Plac Wilsona, wiec z dojazdem nie powinno byc problemu. Czemu nie blizej konwentu? Przede wszystkim ze wzgledu na koszta - oferty jakie dostawalem byly conajmniej zabawne. Po drugie ze wzgledu na klimat miejsca. W wiekszosci knajp/klubow w jakich bylem atmosfera byla niezbyt sprzyjajaca naszym celom. W Klubogalerii mamy zapewniona swojski, przyjazny klimat.
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

a jak z iloscia miejsc?
Image
Przemas

Post by Przemas »

jesli nie zwali sie np. 80 osob to nie powinno byc klopotu. jesli frekwencja dopisze (30-40osob) klub zostanie przeznaczony tylko do naszej dyspozycji, bez osob postronnych.
Przemas

Post by Przemas »

z racji ze nie ma jakze przydatnej opcji "edit" :P to jeszcze jedna uwaga odnosnie ilosci miejsca jakie mamy do dyspozycji - wypada podobnie do paradoxu.
illusionrip
Sonny Crockett

Post by illusionrip »

i think we can count on 20 personns for CofC (french and german guy include, may be russian too)
-Muk-

Post by -Muk- »

Co do klubu, byłem tam raz i myślę, ze to świetne miejsce na taka imprezę. Miejsca powinno starczyć nawet dla spodziewanych gość + spora nadwyżka (sugeruje sie listą z innego tematu ;)). Ogólnie wybór bardzo na + według mnie. :)
Locked