Nikomu nic nie bronię, tylko piszę co na ten temat myślę, a od tego przecież forum jest.
Aby zejść na inny temat powiem ,że raczej dzisiaj wrzucę zdjęcia Teclisa, model obrzydliwy a klient upierdliwy. No i robię masówkę, a mianowicie wziąłem się właśnie za malowanie dwóch nowych goblińskich szamanów na ebay, totalna komercha i poziom też nie będzie wysoki ale w tym tygodniu powinni być gotowi.
Edit: Gwoli wyjasnienia, nie jestem zły na kolegę Archelaos'a, i nie chcę mu "dokopać" za krytykę, a jedynie jestem zły na fakt iż za każdym razem po pomalowaniu modelu do lotra pojawiają sie uwagi typu "Ta postać w zbroi chodziła tylko po zamku, a podstawka przedstawia las więc jest zła". To nie jest krytyka a zwyczajne czepianie się, nie lubię tego, denrwuje mnie to i to wszystko. Nikogo nie zamierzam za krzyżować ale uważam ,że mam prawo napisać co myślę na ten temat. I fakt ,że mam na ten temat takie a nie inne zdanie nie jest powodem, żeby się obrażać.
[PL] Siedziba Flameona ;)
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Siedziba Flameona ;)
Last edited by Flameon on 19 Jun 2012, o 10:10, edited 1 time in total.
Rób to w bardziej uprzejmy sposób i bez naleciałości z innych forów. Archelaos jest tu nowy, zachowuje się normalnie, jest miły i źle Ci nie życzy. Możesz spojrzeć na to z tej strony? Bardzo Cię proszę. On także wyraził swoje zdanie, bo po to jest forum, nie? Resztę napisałem wcześniej i jestem pewien, że wszyscy przeczytali ze zrozumieniem, jak przystało na inteligentnych ludzi na poziomie i potrafią zauważyć, kiedy dyskusja się kończy. Trzeci raz już tłumaczyć nie będę.Flameon wrote:Nikomu nic nie bronię, tylko piszę co na ten temat myślę, a od tego przecież forum jest.
----------------------------------------------------------------
I dawaj te nowe prace, to ja Ci skrytykuję, jak zawsze
Tego szamana do goblinów to też już zacząłem robić i powiem szczerze, że model jest nieźle wykonany. Te nowe plastiki są naprawdę dobre.
A Teclisa to którego robisz? Tego bardzo bardzo starego, czy nowszego?
Raczej tego bardzo starego, ma twarzy z szerokim, bezzębnym uśmiechem....
Ooo, to chyba klasyk z 5ed. idzie! Ale czy on tam się uśmiecha? Chyba z żalu, że nie ma zębów, to taki zdechły ten uśmiech
Dawaj, bo jestem bardzo ciekawy i z przyjemnością zobaczę Twoją wersję
Dawaj, bo jestem bardzo ciekawy i z przyjemnością zobaczę Twoją wersję
Ja już widziałem, ale nie powiem nic, tylko tyle, że jest mega paskudny! Ale jak to mówią "klient nasz pan"
hahahah beka Flameon kozak, ale ta skała jest marna!
Zmalowałem ostatnio takiego oto Azraela:
Prubowałem wczesniej robić mu zdjęcia w RAWach bo lepiej odwzorowują kolory i są bardziej szczegółowe, ale nie potrafię obrobić ich tak żeby dobrze wyglądały, więc zmuszony jestem wrócic do formatu JPG
Na tapecie mam jeszcze jakiegoś bohatero do Scoutów, powinien być też niedługo bo już niewiele do zrobienia przy nim zostało.
Prubowałem wczesniej robić mu zdjęcia w RAWach bo lepiej odwzorowują kolory i są bardziej szczegółowe, ale nie potrafię obrobić ich tak żeby dobrze wyglądały, więc zmuszony jestem wrócic do formatu JPG
Na tapecie mam jeszcze jakiegoś bohatero do Scoutów, powinien być też niedługo bo już niewiele do zrobienia przy nim zostało.
-
- Chest of Colors
Fajne figurki, bardzo żywe kolory, gładkie przejścia (jak zwykle ). Tematem wstrzeliłeś się w premierę Dark Vengeance.
Można prosić o przepis na podstawki? Z czego są zrobione - z korka?
P.S. A ich pleców to nie zobaczymy? Na 4 zdjęcia wszystkie z przodu...
Można prosić o przepis na podstawki? Z czego są zrobione - z korka?
P.S. A ich pleców to nie zobaczymy? Na 4 zdjęcia wszystkie z przodu...
Love these two, masterpieces...