[PL] Galeria Gildora

Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Gildor

Re: [PL] Galeria Gildora

Post by Gildor »

Heh, no ja też nigdy nie lubiłem malować masówek ale widok pomalowanej armii mnie kręci po prostu :) Super uczucie jak się w końcu skończy^^ Na razie czekam na przesyłkę, w międzyczasie skończyłem tych brzydali:
ImageClick to see full-sized image

Co o nich sądzicie?
Miłego dnia =]
Image
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

żadni brzydale - zobacz: dzięki wyraźniejszemu malowaniu już stąd widać co się dzieje na tych modelach! dla mnie zdecydowanie krok we właściwym kierunku.
może nie za wiele widać na tych obrazkach, ale z pewnością jest lepiej niż te bejcowane lotry.
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Gildor

Post by Gildor »

Kolega zrobił mi fajne fotki swoją lustrzanką, bardziej wyraźne i ogólnie lepsze : D Problem jest taki,że nie wziął ze sobą kabelka i na razie tych zdjęć jeszcze nie mam :C Ale najważniejsze,że są zrobione. Wkleję je jak będę miał. Co do lotra to ja go nie bejcowałem :CC :cry:
Image
Mike

Post by Mike »

Nooo, obserwuje Twoje malowanie od początku, gdy pojawiłeś się na forum i w końcu idziesz w dobrą stronę. Bardzo przemyślane i staranne malowanie, poziom idealny na stół.
Jedyne co mi się nie podoba to kolor gogli zwykłych ludków, ładnie rzuca się w oczy szefu ale mimo to mały minus.
Wojto

Post by Wojto »

O armii już znasz moje zdanie.

A co do tych miniaturek do Aliena to fajnie ci to krawędziowanie wychodzi 8) .Muszę przyznać że daje to niezły efekt.Może sam popróbuję :wink:

Pozdrawiam
Zbuduj z nami nową lepszą ePolske
sea.man
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by sea.man »

Gildor wrote: Co do lotra to ja go nie bejcowałem :CC :cry:
Ale tak wyglądają, więc powtórzę się...
Myślę, że to pierwsze zdjęcie pokazuje, iż skoro są to figurki na stół - to powinny być bardziej wybijające się [na stole] z takiej właśnie odległości[z jakiej zostalo zrobione zdjecie]. Ja bym poświęcił jeszcze 2-3godzinki aby nałożyć jeszcze 2-3 warstwy rozjaśnień na nie.
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
Gildor

Post by Gildor »

Witam.
Dawno mnie nie było, mam teraz trochę mniej czasu ze względu na nową szkołę (spodziewałem się laby a wyszedł hardcore :C )
Ale ok, nie ma co się żalić

Co byście poprawili? Ostatnio zmalowane, muszę też ulepszyć podstawkę bo się nie podoba a nie mam zbytnio pomysłu. Tzn mam,jeden- dokleję tam takie pseudo korzenie jak z boxa od GG z wfb ale poza tym nic ciekawego mi na myśl nie przychodzi.

Dziękuję za pomoc, komentarze etc :)
MIłego dnia.
Image
Rentall

Post by Rentall »

jak dla mnie powracasz do swoje rozmydlonego stylu.
Powiedz mi gdzie on ma swoja prawa stope ? Na pierwszym zdjeciu wyglada jakby mial wielkiego buta klauna.
Skóra wyglada na gumowa
Na zdjeciu fajnie wyglada osl na twarzy, ale nie wiem czy niebieski to jest najszczesliwszy pomysl, moze zielony, albo pomaranczowy bardziej by pasował ?
Wojto

Post by Wojto »

Już znasz moją opinie .

Jeszcze tylko tak zapytam .To zamówienie czy może na Hussara szykujesz ?
Zbuduj z nami nową lepszą ePolske
Gildor

Post by Gildor »

Dzięki, Panowie! Cyknę na koniec lepsze fotki jak już wszystko dopracuję :)

@Wojto
Jedno nie wyklucza drugiego,chociaż wolałbym przygotować coś specjalnie na tą okazję. Ale w sumie nie jestem jeszcze pewny czym dam radę tam dotrzeć :)
Image
Post Reply