Były w pudełku z lordem..... Tylko trzeba było je sobie wystrugać skalpelem z kwadratowych ramek. Urywasz kawałek ramki i strugasz na pałę, tak, żeby po odcięciu uzyskiwać ostre krawędzie. Ot cała tajemnica kryształówGazza wrote:(BTW: z czego robisz kryształy?)
[PL] brudasy od ctana
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Re: [PL] brudasy od ctana
Nareszcie jakiś większy model... Będę się wzorował na Mammoth Tanku z C&C: Red Alert, sam czołg będzie w klimacie nurglowym, brakuje jeszcze sporo elementów m.in. wyrzutni rakiet na wieży
Generalnie to tylko zarys pomysłu, który będę realizował.
Click to see full-sized image
Click to see full-sized image-
quidamcorvus
o kurczę, nie mogę się doczekać co z nim zrobisz. szykuje się rewelacyjny projekt!
rozumiem, że to zamówienie?
wygląda jak czołg Harkonenów z Diuna 2000 -_-'
Eeeee.... to nie zamówienie, choć chciałbym takie miećmahon wrote:o kurczę, nie mogę się doczekać co z nim zrobisz. szykuje się rewelacyjny projekt!
Póki co mogę wam jeszcze pokazać wilczka, którego sobie maziam od wczoraj...
Click to see full-sized imageRe: [PL] brudasy od ctana
Na czołg to oczywiście czekam z bijącym serduchem, jako że tematyka jest mu bardzo bliska 
A rudy wyszedł prawie że klasycznie z katalogu
Bardzo mi się podoba, zwłaszcza motyw na sztandarze. Myślę, że sam zarost jeszcze bym podkręcił, żeby nie był taki jednolicie rudy.
Pogłębiłbym też cienie na tej nodze w pancerzu, bo na razie jest tylko niebiesko-szara.
No ale skoro to łorkinprogres, to czekam cierpliwie na dalsze etapy/zakończenie
A rudy wyszedł prawie że klasycznie z katalogu
Pogłębiłbym też cienie na tej nodze w pancerzu, bo na razie jest tylko niebiesko-szara.
No ale skoro to łorkinprogres, to czekam cierpliwie na dalsze etapy/zakończenie
narazie to sztandar jest fajny ... poczekam az to sie od Wip i 
wilku później będzie skończony, jednak chwilowo musi iść do poczekalni dla figsów 
a tutaj małe źródełko inspiracji
aż sobie zagram w C&C chyba....

Click to see full-sized imagea tutaj małe źródełko inspiracji
Click to see full-sized imageaż sobie zagram w C&C chyba....

No no, sporo szczegółów na tym czołgu. Nie mogę się doczekać aż zobaczę go pomalowanego
A C&C było kozackie
Pierwsza wersja to klasa sama w sobie, a te czołgi to oczywiście moja ulubiona jednostka była 
A C&C było kozackie