No to czekam na twoją wersję a zapewne będzie ciekawa i mniej bajkowa niż moja hehe. Właściwie to chyba mam problem z bardzo nasyconymi koloramiDemi_morgana wrote:malowałem ale zadowolony nie jestem
poza tym "nowy" razyda to pierwszy model z nowej serii które mnie zmiotły jakością po tych wszystkich starych laleczkach
i fakt - maja to coś w sobie!
[PL] Malunki REDAVA
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Malunki REDAVA
-
Demi_morgana
- Chest of Colors

a ciekawe czy ja się do Razydy bym dogrzebał ... w stercie judków .. spróbuje 
No wykopuj wykopuj im więcej wersji razydy tym lepiej hehe. Tak naprawdę to można by kiedyś zrobić taka mała inicjatywę ala malowanie tego samego modelu z warzone i mogło by to być ciekawe heheMaru wrote:a ciekawe czy ja się do Razydy bym dogrzebał ... w stercie judków .. spróbuje
Jako że zakończyłem malowanie Wraithlorda to podzielę się z wami moimi wypocinami
Click to see full-sized image
Click to see full-sized image
Click to see full-sized image Następny model który trafił na warsztat to space marine Librarian którego chciałem pomalować na sprzedaż no i już na max moich zdolności tak więc będzie mi się ciekawie malowało.
To ten ludek ---->
Click to see full-sized imageDajcie znać jak wam się to podoba hehe
Pozdrawiam,
RED
O żesz! Przesadziłeś kolego, przesadziłeś. ;]
na broni wrajt lola sa jakieś kropeczki ?? - białe jak by ci siez spreju pojechało .. ??
Jeśli chodzi ci o giwerę na ręce to tak są kropeczki ale to faktura lakieru o którym już pisałem że popsuł mi trochę malowanie. W pierwowzorze tego nie było i w sumie na przyszłość zrobię zdjęcie przed lakierowaniem.Maru wrote:na broni wrajt lola sa jakieś kropeczki ?? - białe jak by ci siez spreju pojechało .. ??
-
maciejrusztyn
Zniszcz ten lakier bo szkoda twojej pracy... A figsa Bardzo fajna:)
bo to jakiś mrok jest ...
Extra praca, zwłaszcza te freehandy! Nie podoba mi się podstawka i ochraniacze na kolana. Nie które gemy mogłyby być lepsze