[PL] Malunki REDAVA

Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
REDAV

Re: [PL] Malunki REDAVA

Post by REDAV »

Demi_morgana wrote:malowałem ale zadowolony nie jestem :)
poza tym "nowy" razyda to pierwszy model z nowej serii które mnie zmiotły jakością po tych wszystkich starych laleczkach :)
i fakt - maja to coś w sobie!
No to czekam na twoją wersję a zapewne będzie ciekawa i mniej bajkowa niż moja hehe. Właściwie to chyba mam problem z bardzo nasyconymi kolorami :lol:.
Image
Demi_morgana
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by Demi_morgana »

mi tam się podobają... :roll:
Image

Hobby blog

Katoliku uważaj!
Maru
Camera Expert
Camera Expert

Post by Maru »

a ciekawe czy ja się do Razydy bym dogrzebał ... w stercie judków .. spróbuje :)
"GOOD RACK CAN MAKE A DONKEY ATTACK LION"
https://maru.worldblogcafe.com/
Image
REDAV

Post by REDAV »

Maru wrote:a ciekawe czy ja się do Razydy bym dogrzebał ... w stercie judków .. spróbuje :)
No wykopuj wykopuj im więcej wersji razydy tym lepiej hehe. Tak naprawdę to można by kiedyś zrobić taka mała inicjatywę ala malowanie tego samego modelu z warzone i mogło by to być ciekawe hehe

Jako że zakończyłem malowanie Wraithlorda to podzielę się z wami moimi wypocinami :mrgreen:. Puki co zdjęcia robione moim aparatem ale może w przyszłym tygodniu uda mi się zrobić lepsze. Na początku miałem bardzo ambitne zamiary co do tego modelu chociaż podczas pracy zweryfikowałem sobie priorytety bo w końcu co model do grania tak więc nie męczyłem go jakoś specjalnie mocno. Efekt popsuł mi jednak trochę za grubo położony lakier bo nie chciałem aby szybko mi się obdarł no i przesadziłem :lol:. efekt oceńcie sami.

ImageClick to see full-sized image

Następny model który trafił na warsztat to space marine Librarian którego chciałem pomalować na sprzedaż no i już na max moich zdolności tak więc będzie mi się ciekawie malowało.

To ten ludek ----> ImageClick to see full-sized image

Dajcie znać jak wam się to podoba hehe :-D

Pozdrawiam,
RED
Image
gimiak

Post by gimiak »

O żesz! Przesadziłeś kolego, przesadziłeś. ;]
Kramik z różnościami Gimiaka... czyli mrocznyraj.pl.
Image
Maru
Camera Expert
Camera Expert

Post by Maru »

na broni wrajt lola sa jakieś kropeczki ?? - białe jak by ci siez spreju pojechało .. ??
Image
REDAV

Post by REDAV »

Maru wrote:na broni wrajt lola sa jakieś kropeczki ?? - białe jak by ci siez spreju pojechało .. ??
Jeśli chodzi ci o giwerę na ręce to tak są kropeczki ale to faktura lakieru o którym już pisałem że popsuł mi trochę malowanie. W pierwowzorze tego nie było i w sumie na przyszłość zrobię zdjęcie przed lakierowaniem.
Image
maciejrusztyn

Post by maciejrusztyn »

Zniszcz ten lakier bo szkoda twojej pracy... A figsa Bardzo fajna:)
Maru
Camera Expert
Camera Expert

Post by Maru »

:shock: co ty za lakier używasz ??
bo to jakiś mrok jest ...
Image
Gildor

Post by Gildor »

Extra praca, zwłaszcza te freehandy! Nie podoba mi się podstawka i ochraniacze na kolana. Nie które gemy mogłyby być lepsze :wink:
Image
Post Reply