[PL] Polski Konkurs Malarski - SLAYER OF DEMONS

Informacje i dyskusje o imprezach związanych z malowaniem - specjalnie dla rodaków :)
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Re: [PL] Polski Konkurs Malarski - SLAYER OF DEMONS

Post by Nameless »

wstrzymajcie sie z pytaniami, az organizator (a nikt z CoC tego nie organizuje) wreszcie oglosi cos publicznie.
Image
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

szczurek_ wrote:z pytanek technicznych ...czy single na normalnej podstawce do gry + osobna podstawka z bonusem (cos ala marker ,familar dla maga itp.) przechodzi automatycznie do open ?
no wlasnie, czy single na normalnej podstawce do gry + osobna podstawka z bonusem (cos ala marker ,familar dla maga itp.) przechodzi automatycznie do open ? :think:
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Slawol
Perpetuum Mobile
Perpetuum Mobile

Post by Slawol »

Myślę, że mogłoby to być z racji tego, że to komplet, np. Sorcerer do Chaosu. Ale to kwestia regulaminu.

A jeszcze taka opcja: kiedyś na Wojennym Młocie był gość, który miał coś podobnego. Powiedział sędziom, że zrobił sobie dioramkę ekspozycyjną na półkę. Były chyba na niej jeszcze dwie figurki, czy coś. Poprosił sędziów, żeby nie patrzyli na tę podstawkę, tylko żeby wyjęli ten pojedynczy model i go ocenili oddzielnie. I tyle. I zgodzili się, myślę, że to uczciwe potraktowanie uczestnika, ale dobrze by było, żeby w regulaminie ogólnodostępnym był taki podpunkt, żeby ktoś na konkursie nagle nie powiedział, że w takiej kategorii ktoś dioramkę z wyciąganą figurką dodał i żeby nie było awantur. Oceniana jest w sumie "od zawsze" figurka, a nie podstawka, choć ta druga pełni rolę dopełniającą całości ;)

I można by takiego maga wyciągać, a familiara wkomponować obok na jakieś wspólnej podstawce. A jak nie, to niech oceniają maga, a familiar niech będzie dodatkiem, którego nie wezmą pod uwagę. Z jednej strony figurka dopuszczona do konkursu, z drugiej - zastosowanie się do regulaminu. Jest to chyba jakiś kompromis.
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski

Image

Let’s put a smile on that face!
Bohun

Post by Bohun »

mahon wrote:
szczurek_ wrote:z pytanek technicznych ...czy single na normalnej podstawce do gry + osobna podstawka z bonusem (cos ala marker ,familar dla maga itp.) przechodzi automatycznie do open ?
no wlasnie, czy single na normalnej podstawce do gry + osobna podstawka z bonusem (cos ala marker ,familar dla maga itp.) przechodzi automatycznie do open ? :think:

Niewiedza jest czasem błogosławieństwem, ale chyba nie w tym przypadku :D
szczurek_

Post by szczurek_ »

Chcialem po prstu zrobic bannerek ,a na podstawce do gry za malo miejsca (nie chce zeby figurka trzymala sztandar) ... i tyle :wink:
Image
gokish

Post by gokish »

maila z cytadeli dostałem xP

https://www.slayer-of-daemon.com
więc strona jest ^^

p.s ja tylko dostałem newslettera od Cytadeli nie jestem powiązany z konkursem nic xP
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

no i najwyzszy czas :)
dzieki za info!
Image
kacpero

Post by kacpero »

no to teraz posypia sie pytania :P
Stop competing with others. Start competing with yourself.
Image
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

teraz to prosze bardzo :P
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

tylko blagam, najpierw przeczytajacie powoli i uwaznie regulamin, i sprawdzcie 3 razy czy nie pytacie o cos, co w regulaminie jest jasno okreslone ;)
Image
Post Reply