Generlanie GAFA nie widzialem nigdzie w Polsce. Ja te farbki dostalem kilka lat temu od Siotry zza oceanu.Maja ciekawa konsystencje i bardo ladnie robi sie nimi washe- rownomiernie rozchodza sie po powierzchni.
Jakbym mial je zastapic np.Citadelkami to hmm Burn Sienna( blazing orange + dark flesh),Raw Umber (czarny + schorched brown + catachan green).
[PL]Przemoszowe nowosci!
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
-
- Chest of Colors
Re: [PL]Przemoszowe nowosci!
2 NOCKI :)Ale cos z fotkami nie moge sobie poradzic (wrzuce tyl i lepszy przod jak bed emial troszke wiecej czasu), narazie teaser:
Click to see full-sized image
-
- Chest of Colors
Poniedzialek od 20:00-1:30, wtorek 20:00- 24:00.Ale byla jazda.
jak na tak szybkie malowanie to całkiem całkiem, chociaż jest model bardzo ciemny (albo to wina zdjęć)
Fotki sa bardzo kiepskie, nie dosyc ze mega ciemne to jeszcze walniety balans bieli. Beda lepsze, czy to juz finalne?
pzdr.
m.
pzdr.
m.
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
Fotki tez po nocy robiłeś
- trochę pokombinowałem przy twoich zdjęciach i tak - metaliki zdaje sie że super natomiast miecz , płaszcz i i to cus przytroczone do pasa nie zabałdzo
- trochę pokombinowałem przy twoich zdjęciach i tak - metaliki zdaje sie że super natomiast miecz , płaszcz i i to cus przytroczone do pasa nie zabałdzo