[PL] Warsztat Szczurka

Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
szczurek_

Post by szczurek_ »

czepiacie sie ;):P
Image
szczurek_

Post by szczurek_ »

Image
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

szczurek_ wrote:czepiacie sie ;):P
nie, przedstawiamy z usmiechem swoj glowny zarzut do tej pracy.
Image
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

U mnie dark elf jedynie na może być ... choć jest spójny jakościowo - co jest plusem IMHO.
W moim wyobrażeniu D.Elfy nie są blondynami i to jest to co dla mnie go osobiście "odklimaca" ;)

Banshee mnie za to oczarowała :girly: Może przez to, że nie widziałam jej jeszcze starannie pomalowanej :roll: wszystko mnie się w niej podoba.
-- Ańa

Image
Demi_morgana
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by Demi_morgana »

I like the banshee too - reminds me old gw painting :D

EDIT:
eee... tzn. bardzo fajna praca, przypomina mi stary dobry klimat gw :D :clap:
Image

Hobby blog

Katoliku uważaj!
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

jak najbardziej zasluzyles na swoj nowy tytul, Demi :curtain:
Image
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

@Szczurek_ - Na Dark Elfie - mimo, że technicznie OK, kolor płaszcza w ogóle mi nie gra z resztą figurki. Nie ma z nią nic wspólnego.
Za to Banshee lepiej, lepiej...

Tylko po co (temu lub temu) ta przerośnięta podstawka, która nic nie wnosi? Schowaj ją i będzie lepiej :mrgreen:

Rycerze - no, wyglądają nieźle, jak Bretończycy wybierający się na bal. Inaczej mówiąc - pomalowani ładnie, ale dla mnie zbyt kolorowo...

@Ańa - co, że nie mógł utlenić włosów? ;)

@Nameless - racja racja. tytułów się za darmo nie dostaje, a on na ten pracował od dawna. Jest jeszcze wersja zaawansowana w zanadrzu, ale to czeka na jego niepoprawność :P
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
szczurek_

Post by szczurek_ »

nie, przedstawiamy z usmiechem swoj glowny zarzut do tej pracy.
Po emotce można poznać ,ze żartuje :) każda rada ,uwaga jest cenna :)
U mnie dark elf jedynie na może być ... choć jest spójny jakościowo - co jest plusem IMHO.
W moim wyobrażeniu D.Elfy nie są blondynami i to jest to co dla mnie go osobiście "odklimaca" Wink
A ja lubię takie blond włosy i robie praktycznie każdemu :lol:
Początkowo miały by jakieś białe/czarne ,do tego bardziej zimna skóra oraz zimowa sceneria ale jakoś tak wyszło .... :wink:
Tylko po co (temu lub temu) ta przerośnięta podstawka, która nic nie wnosi? Schowaj ją i będzie lepiej
No mam takie zboczenie do tych dioramek ...;) ,a ,że nie umiem ich jeszcze fajnych robić to ....;)
jak najbardziej zasluzyles na swoj nowy tytul, Demi
racja racja. tytułów się za darmo nie dostaje, a on na ten pracował od dawna.
:think: jeżeli jest to tytuł pozytywny to ..... :trampolin: :trampolin:
Image
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

szczurek_ wrote:No mam takie zboczenie do tych dioramek ...;) ,a ,że nie umiem ich jeszcze fajnych robić to ....;)
Wiesz, gdyby ona coś wnosiła do tej scenki - np. dark elf stałby nad bezgłowym ciałem pokonanego wroga, albo banshee wyłaniałaby się z grobowca czy choćby "przepływała" polem pełnym zboża - osadzałoby to figurki w jakimś kontekście, opowiadało ich historię (zobacz ostatnią pracę jaką zaprezentował MiSiU), to rozumiem. Ale ty po prostu dołożyłeś nieco więcej terenu na jakim stoi figurka. I pusto tam, i nudno.

Tu chyba nie chodzi o "nie umiem" tylko o "nie chce mi się myśleć co chcę pokazać"... :roll:
:think: jeżeli jest to tytuł pozytywny to ..... :trampolin: :trampolin:
wszystkie są pozytywne - zwlaszcza obecny :lol:
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
przemosz.

Post by przemosz. »

Siema!
Popelnilem
cala mase takich bezsensownych "diroamek" pod figurki,wiec z autopsji radze Ci :Zaniechaj tego brachu!
Moja faworytka jest banshe.Widac ze sprawnie idzie Ci to malowanie!
Post Reply