[PL] Spotkanie przed Golden Demonem
-
hashmallum
No halo - a ja sie kurde w koncu wyspie- wczoraj ,znaczy dzis do 5 pilem z Philem Kellym, a Julien pojechal o 9 na lotnisko - mam nadzieje ze sie podobalo
Za rok trzeba bedzie cos wrzucic do gabloty w koncu i to pewnie w kazda kategorie
Bylo ultra za-je-bi-scie, tylko szkoda ze chodzilem jak trup przez 3 dni z powodu niewyspania.... 
-
Kuczek
-
Przemas
"czizas", wlasnie chodze na rzesach
. swietnie ze spotkanie tak pociesznie wypadlo, a sam konkurs przeszedl bez jakiejs napietej atmosfery (przynajmije po stronie uczestnikow i widzow
). po prostu w pytke
!
musze pomyslec o tym zeby nastepnym razem znalezc sie po stronie uczestnikow, gdyz tym razem wiem, ze ucieklo mi tyle dobrej zabawy ....
musze pomyslec o tym zeby nastepnym razem znalezc sie po stronie uczestnikow, gdyz tym razem wiem, ze ucieklo mi tyle dobrej zabawy ....
-
Eliash
bylo na prawde nieźleee:D:D:D i na spotkaniu i na GD:P szkoda ze nic nie zdobylem
moze za rok... najbardziej ciesze sie ze poznalem tyyle ludzie:D z forum:D i nie tl;yko:P MattA, Jeremiego, Bena i kurde wszystkich:D moglem zobaczyc najlepsze prace na zywo:D bylo nieźle:D
dzieki za toast:P hehe i za drinka:P byl calkiem niezły:P
i Wojtkowi za nocleg:D
za rok bedzie lepiej;];];]
dzieki za toast:P hehe i za drinka:P byl calkiem niezły:P
i Wojtkowi za nocleg:D
za rok bedzie lepiej;];];]
-
Marcelle
Ekhmmm ... raz , dwa, trzy - proba mikrofonu....
Witam Was bardzo serdecznie.
To moj pierwszy post na tym forum - pierwszy, ale bardzo wazny, bo...
Chcialbym podziekowac za bardzo dobre przyjecie w swiatku modelarskim takiego nowicjusza jak ja - naprawde rewelacyjni z was ludzie i czulem sie jak wsrod znajomych ktorych znam od wielu lat.
Dziekuje ze naprawde dobre przyjecie moich prac - pochwal, ale tez uwag co jest nie tak i nad czym nalezy popracowac.
Nie pamietam wszystkich z nickow badz imion, ale wszystkim jestem wdzieczny za przywitanie: Hashowi za zaproszenie i wprowadzenie na impreze oraz uwagi, Mahoniowi i jego uroczej zonie Ańe, Jerzemu i Szaremu, Kuczekowi - jedynej przestawicielce moich wroclawskich stron i wogole wszystkim.
Do nastepnego spotkania na zywo !
(bo na CoC postanawiam zagoscic na stale - w koncu przyda sie dodatkowy rzezbiarz
)
Witam Was bardzo serdecznie.
To moj pierwszy post na tym forum - pierwszy, ale bardzo wazny, bo...
Chcialbym podziekowac za bardzo dobre przyjecie w swiatku modelarskim takiego nowicjusza jak ja - naprawde rewelacyjni z was ludzie i czulem sie jak wsrod znajomych ktorych znam od wielu lat.
Dziekuje ze naprawde dobre przyjecie moich prac - pochwal, ale tez uwag co jest nie tak i nad czym nalezy popracowac.
Nie pamietam wszystkich z nickow badz imion, ale wszystkim jestem wdzieczny za przywitanie: Hashowi za zaproszenie i wprowadzenie na impreze oraz uwagi, Mahoniowi i jego uroczej zonie Ańe, Jerzemu i Szaremu, Kuczekowi - jedynej przestawicielce moich wroclawskich stron i wogole wszystkim.
Do nastepnego spotkania na zywo !
(bo na CoC postanawiam zagoscic na stale - w koncu przyda sie dodatkowy rzezbiarz
Hash byłeś tak niewyspany, że wszędzie widziałeś krowy
-
hashmallum