[PL] Galeria Bohuna
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Galeria Bohuna
Dla mnie masakruje, jak wszystkie Twoje prace ostatnio... Złoto, sztadar są świetne. Podstawka też mega. Jak zwykle czekam na następną pracę

I ten fuck z clawa
... Miazdzysz i niszczysz ... masakra normalnie masakra ... Choc nie wiedziec czemu brakuje mi Twoich czerwono/zlotych modeli
.
Kiedy mozemy sie spodziewac wiekszej ilosci fotek ??
coś ci aparat siada .. zrobił ci niebieskie fotki zamiast czerwonych ...
sztandar kozacki jest .. a tych dredów to ci jeszcze zostało z tego co pamiętam
-
Nameless
- The Better Choice

Maru wrote:coś ci aparat siada .. zrobił ci niebieskie fotki zamiast czerwonych ...![]()
-
Thral
piękny!! nmm trochę inne nisz zawsze, jak zawsze super:P
Last edited by Thral on 9 Aug 2010, o 18:31, edited 1 time in total.
-
Skrit
- Needs more explanation

Oh wow, love the nice touch of the fist giving the finger!
Dzięki wszystkim za komentarze! 
Thanks alot for your comments!
A ty to tylko zawsze szukasz czego by się tu przyczepić
Trochę ich jeszcze mam...

Thanks alot for your comments!
No bo czasem staram się namalować jakiś element trochę bardziej realistycznieNameless wrote:tym razem? w odroznieniu od czego?Bohun wrote:tym razem na full komiksowo
jak zwykle czekam na wiecej ujec, zeby sprawdzic jak bardzo nie chcialo ci sie dopieszczac tylu tak jak przodu.
a przod -
A ty to tylko zawsze szukasz czego by się tu przyczepić
A jakiś zimny filtr mi się włączyłMaru wrote:coś ci aparat siada .. zrobił ci niebieskie fotki zamiast czerwonych ...![]()
Trochę ich jeszcze mam...
A ten fak to oryginalnie z boksu Chaos Lordadead wrote:I ten fuck z clawa... Miazdzysz i niszczysz ... masakra normalnie masakra ... Choc nie wiedziec czemu brakuje mi Twoich czerwono/zlotych modeli
.
-
Karpiu
Gratulacje.
Model wypas. Troche tylko jakis taki dziwny nie poobijany bez uszkodzen jakby go z fabryki swierzo co wzieli <LOL>
Model wypas. Troche tylko jakis taki dziwny nie poobijany bez uszkodzen jakby go z fabryki swierzo co wzieli <LOL>