[PL] Siedziba Flameona ;)
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Siedziba Flameona ;)
A jak teraz także na coolmini https://www.coolminiornot.com/292985 reklamuje Hussara
Reklamowanie Hussara idzie nadspodziewanie dobrze
A tu proszę, stara figurka która wymagała jedynie kosmetycznych poprawek i lepszego aparatu do robienia zdjęć Wiem ,że nie jest to dzieło sztuki ale model jako taki bardzo mi się podoba
Ps. to nie jest model który pomalowałem na wymianę, spokojnie, nie wyłamię się dopóki obdarowywany nie powie ,że dostał figurkę
https://www.coolminiornot.com/293365?browseid=5080778
A tu proszę, stara figurka która wymagała jedynie kosmetycznych poprawek i lepszego aparatu do robienia zdjęć Wiem ,że nie jest to dzieło sztuki ale model jako taki bardzo mi się podoba
Ps. to nie jest model który pomalowałem na wymianę, spokojnie, nie wyłamię się dopóki obdarowywany nie powie ,że dostał figurkę
https://www.coolminiornot.com/293365?browseid=5080778
Last edited by Flameon on 7 Dec 2011, o 13:16, edited 1 time in total.
-
- The Better Choice
podoba sie troszke moze rysy twarzy za ostre mu zrobiles, ale to sie juz czepiam
i podstawka wreszcie porzadna od ciebie!
i podstawka wreszcie porzadna od ciebie!
+1podoba sie
Skałkę malowałeś jak NMM ? trochę dziwnie to wygląda ,ale poza tym git . Pytanie ... skąd skombinować takie roślinki ?
Takie roślinki to po prostu mech, wziąłem sobie kiedyś kępkę z murku obok uczelni
strasznie fajny ci wyszedł tylko dlaczego kamulec jest bryła metalu ?? - to meteor żelazny ??
Kometa z żelaza zatopiona do połowy w odmętach jeziora
A teraz pochwalę się ( już w trzeciem temacie na tym forum ) miniaturką którą pomalowałem dla Gazzy mam nadzieję ,że wszystkim się podoba i od razu wyjaśniam ,że na ramionach to nie jest nieumiejętnie pomalowana skóra tylko ona ma taką wieloczęściową kurteczkę i to są rękawy
A teraz pochwalę się ( już w trzeciem temacie na tym forum ) miniaturką którą pomalowałem dla Gazzy mam nadzieję ,że wszystkim się podoba i od razu wyjaśniam ,że na ramionach to nie jest nieumiejętnie pomalowana skóra tylko ona ma taką wieloczęściową kurteczkę i to są rękawy
Bardzo dobra praca, bez zbędnych wodotrysków. Patrząc na te kamienie widzę jak daleka droga przede mną i ile to się jeszcze trzeba nauczyć.
Doskonałe .
Z paznokciami to już lekka przeginka .
Doskonałe .
Z paznokciami to już lekka przeginka .
fajna pupcia