[PL] Siedziba Flameona ;)
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Siedziba Flameona ;)
ale ja to zauważyłem, że nikt nie wystawił i to właśnie mnie dziwiło... bo zawsze śmialiśmy się, że to taki pewniak...
to impostorzy .. żadne z nich giganty
No cóż, były tłumy ludzi i nie udało mi się dopchać do wszystkich gablotek, zazwyczaj widziałem to i owo jedynie ponad ramionami innych zwiedzających, a to jak widać było na dolnej półce, czyli tam gdzie mój wzrok nie sięgał
żadni impostorzy, tylko zawodnicy NBA
Hej, hej. Dawno nie miałem czasu na zaglądanie stronkę i w tym miesiącu nadal nie będę go miał ale mam tu od siebie trzy kolejne Skaveny ( nie mogę się doczekać chwili gdy przestane dostawać na nie zlecenia )
Thanquol - 4 level. Wiem ,że nie jest jakiś szałowy jak na 4 level, ale myślę ,że do grania w sam, i może nawet się podobać, poza tym ładniejszego w necie nie widziałem więc chyba jest ok
To nie wiem nawet jak się nazywa i jaka funkcję w armii pełni- 3 level
A to jakiś sztandarowy, niestety zupełnie nie miałem pomysłu na to co na nim namalować, mam nadzieję ,że się klient nie pogniewa też 3 level.
Powiedzcie jak wam się podobają? Wiem ,że nie są tak wypieszczeni jak poprzednie modele ale postanowiłem ,że w tym roku wezmę się konkretnie za siebie i będę malować szybko, nie powiem ile czasu poświęciłem na nich bo przez długi okres nie miałem nawet chwili aby w ogóle się za nich zabrać.
BTW ktoś ma jakiś pomysł dlaczego ten drugi skaven ma power sworda?
Thanquol - 4 level. Wiem ,że nie jest jakiś szałowy jak na 4 level, ale myślę ,że do grania w sam, i może nawet się podobać, poza tym ładniejszego w necie nie widziałem więc chyba jest ok
To nie wiem nawet jak się nazywa i jaka funkcję w armii pełni- 3 level
A to jakiś sztandarowy, niestety zupełnie nie miałem pomysłu na to co na nim namalować, mam nadzieję ,że się klient nie pogniewa też 3 level.
Powiedzcie jak wam się podobają? Wiem ,że nie są tak wypieszczeni jak poprzednie modele ale postanowiłem ,że w tym roku wezmę się konkretnie za siebie i będę malować szybko, nie powiem ile czasu poświęciłem na nich bo przez długi okres nie miałem nawet chwili aby w ogóle się za nich zabrać.
BTW ktoś ma jakiś pomysł dlaczego ten drugi skaven ma power sworda?
Last edited by Flameon on 5 Oct 2011, o 15:57, edited 1 time in total.
-
- The Better Choice
widac male obnizenie lotow, ale skoro to zamierzone, to nie bede z tym dyskutowac.
tym niemniej za sztandar nalezy sia nagana. delikatnie mowiac, jakosciowo odstaje od reszty modelu.
tym niemniej za sztandar nalezy sia nagana. delikatnie mowiac, jakosciowo odstaje od reszty modelu.
dobrze znac swoja wartoscFlameon wrote:ładniejszego w necie nie widziałem
Miałem kompletną pustkę w głowie w kwestii tego sztandaru i brak czasu żeby więcej nad nim siedzieć
-
Modele trzymają poziom , choć jak zauważył Nameless sztandar mógłby być lepszy.
Za to krawędzie podstawek wymagają poprawek bo teraz psują całość pracy.
Za to krawędzie podstawek wymagają poprawek bo teraz psują całość pracy.
Dla mnie to oni jak na to czym mieli być są bardzo wypasieni. I podejrzewam, że takimi modelami więcej być poczarował na Golden Demonie niż tymi, które wybrałeś.
Pewnie, że niektóre nie są "wymaksowane", ale też być nie miały. A malowanie w stylu efektownym masz obcykane jak mało kto. Zresztą jak sam "skromnie" ująłeś:
Możliwe, że rzeźbiarz tak sobie nawiązał, a może to przypadkowe.
Pewnie, że niektóre nie są "wymaksowane", ale też być nie miały. A malowanie w stylu efektownym masz obcykane jak mało kto. Zresztą jak sam "skromnie" ująłeś:
to jest tekst godzien wpakowania ci na stałe w podpisFlameon wrote:ładniejszego w necie nie widziałem
nie wiem jak to jest teraz, ale dawniej było tak, że światy 40k i WFB się trochę zazębiały i w Warhammerze Fantasy pojawiały się czasem przedmioty żywcem wyciągnięte ze science fiction. Zwykle były przedstawiane jako przedmioty magiczne lub artefakty Chaosu, ale na ilustracjach można dopatrzeć się paru power swordów, bolterów, laspistoli, czy elementów power armorów. Ale to już kawał historii w tył...Flameon wrote:BTW ktoś ma jakiś pomysł dlaczego ten drugi skaven ma power sworda?
Możliwe, że rzeźbiarz tak sobie nawiązał, a może to przypadkowe.