Trafne uwagi, chyba zacznę ograniczać gdzieniegdzie ciągnięcie cienia do czerni, no i kompozycja też taka sobie faktycznie, za rok wezmę się za takie modele wcześniej i lepiej wszystko przemyślę
A co do modeli to tak, drugie miejsce zajęła nowość
[PL] Siedziba Flameona ;)
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Siedziba Flameona ;)
Moim zdaniem to po pierwsze należą ci się gratulacje, bo przy takiej konkurencji bycie finalistą to już nie byle co! Obie prace przebiły się do finałów?
Dla mnie lepszą pracą jest Gimli - jest świetnie pomalowany, a jak się weźmie pod uwagę rozmiar i jakość tych rzeź” to robi tym większe wrażenie.
Dark Elf powoduje u mnie ból oczu i mętlik w głowie. Może dlatego nie wygrał? Malarsko musi być bez zarzutu, bo znam twoje umiejętności i widać je na tej pracy, ale w Niemczech chyba spokojniejsze kolorystycznie prace radzą sobie lepiej. Szkoda, że poszedłeś w taką stylistyczną tęczę i błyskotkę, bo moim zdaniem styl prezentowany przez ciebie na poprzednich twoich pracach sprawdziłby się znacznie lepiej.
PS - nie wygrał gigant. świat się kończy
Dla mnie lepszą pracą jest Gimli - jest świetnie pomalowany, a jak się weźmie pod uwagę rozmiar i jakość tych rzeź” to robi tym większe wrażenie.
Dark Elf powoduje u mnie ból oczu i mętlik w głowie. Może dlatego nie wygrał? Malarsko musi być bez zarzutu, bo znam twoje umiejętności i widać je na tej pracy, ale w Niemczech chyba spokojniejsze kolorystycznie prace radzą sobie lepiej. Szkoda, że poszedłeś w taką stylistyczną tęczę i błyskotkę, bo moim zdaniem styl prezentowany przez ciebie na poprzednich twoich pracach sprawdziłby się znacznie lepiej.
PS - nie wygrał gigant. świat się kończy
-
- The Better Choice
moze juz WD nie beda wydawac i odpada argument "Giant would look better in WD"?mahon wrote:PS - nie wygrał gigant. świat się kończy
Flameon - mysle, ze zawiodla cie tez selekcja modeli. na konkurs trzeba wybrac cos co od razu w oko wpada. Gimli pod tym wzgledem jeszcze jest ok, ale asasyn?
EDIT: ale za finaly to i tak gratulacje sie naleza!
Nie znam się na modelach do warhammera i nie wiedziałem co kupić, a do tego w sklepie mieli niewielki wybór, natomiast teraz kupiłem sobie fajny model który przerobię na sztandarowego i jak szczęście dopisze to zdążę go zrobić na Hussara
ps. Owszem, obie prace były w finale, assasina zabrali nawet do robienia zdjęć więc już byłem przez chwilę pewien ,że jakaś nagroda będzie
Ps.2. Nie było ani jednego giganta na konkursie
ps. Owszem, obie prace były w finale, assasina zabrali nawet do robienia zdjęć więc już byłem przez chwilę pewien ,że jakaś nagroda będzie
Ps.2. Nie było ani jednego giganta na konkursie
@Nameless - nie mów, że ten asasyn nie wpada w oko! w moje wpadł i przewiercił...
@Flameon - to ci dopiero. nie było gigantów! koniec świata! a fotki robią często wszystkim finalistom, potem część może się ukazać w WD albo na stronie GW.
@Flameon - to ci dopiero. nie było gigantów! koniec świata! a fotki robią często wszystkim finalistom, potem część może się ukazać w WD albo na stronie GW.
dlatego nie mogł wygracFlameon wrote:Ps.2. Nie było ani jednego giganta na konkursie
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
ciągle mnie to zaskakuje...
Pewnie każdy spodziewał się ,że wygra jakiś gigant i dlatego ludzie przerzucili się na inne modele, w efekcie nikt go nie zrobił obawiając się ,że zrobią go konkurenci
Nie, ale to takie logiczne! No wlasnie i to byla szansa na zloto na GD Germany, za rok to sie zemsci i bedzie ich cala masa
miniatures painted: