[PL] Siedziba Flameona ;)

Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Marek

Re: [PL] Siedziba Flameona ;)

Post by Marek »

Srebro na ostrzach najlepsze.
Ja bym go uciapal czyms brudnym, jakas zielenia na zbroi, ale nie wiem czy Ci to bedzie pasowac do ogolnej koncepcji. Jak bedziesz co poprawial, to wygladz zlota rekojesc miecza (3 zdjecie).
*** de gustibus non est disputandum ***
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

Ctan wrote:Ale czy taki szczur pasuje do brudnego kanału?
nie, ale pasuje do innych szczurow Flameona :)

szczur z kurortu, lol
Image
arctica
Too fast for the rest of us

Post by arctica »

Nice strong vibrant colours with a weathered look which suits it very well. I really like this one. Will you mount this onto a better base? :) i'm not sure grey cork is the best idea ;)
Flameon

Post by Flameon »

Why? I love grey cork's :P
No chyba skończyłem model, zapomniałem uchlapać mu bronie w jakiejś posoce ale już nie chce mi się tego poprawiać i na nowo robić zdjęć, i tak jest chyba wystarczająco fajnie ;)

ImageClick to see full-sized image

Mam nadzieję ,że się podoba, a jeśli tak to możecie mnie wesprzeć oceną na Cmonie :mrgreen: https://www.coolminiornot.com/275637
arctica
Too fast for the rest of us

Post by arctica »

Awesome :) but i agree the grey cork suits it more ^^ , did you sculpt the bricks etc? i love the whole model :) looks great
Flameon

Post by Flameon »

hehe, thanks ;) Yes, I sculpt brick's witch miliput, one page earlier is picture of alone base but I didn't made pictures of this before painting :|
Gildor

Post by Gildor »

Łap dyszkę, świetna robota :clap:
W sumie to nie ma sensu się rozpisywać, bardzo schludnie,czysto i ciekawie ^^
Masz fajny podpis podstawkowy :wink:
Image
Kuzyn

Post by Kuzyn »

Dla mnie bomba, chociaż krew na ostrzach dodałaby mu uroku :mrgreen: Generalnie bez zarzutu, ale chyba w ręce z mieczem, na rękojeści jest mały nadlew :oops: I marzy mi się OSL od tego kryształka, on tak wisi i woła o ten efekt :dance: Reszta bezbłędna i gratki :clap: :clap: :clap:
Gildor wrote: Masz fajny podpis podstawkowy :wink:
jak z firmy fallen :bonk:
dead

Post by dead »

kurde sliczny ten szczurek ... az zbyt sterylny ale hmmm mi sie podoba taka blyskotka :) ... no i te kostki ... uwielbiam tego szkieleta :D
Flameon

Post by Flameon »

No sterylny, sterylny, ale ja już lubię takie czyste malowanie ;) następnego może troszeczkę przybrudzę ale nic nie obiecuję :P
Captivus dopiero jak to napisałeś to sprawdziłem w googlu i faktycznie, najwyraźniej wpadło mi kiedyś w oko, ale cóż, ciężko jest wymyślić logo które by nie było do żadnego innego podobne, dałbym jedno "F" to by było gadane,że zgapa z Facebooka, dałbym płomyk to było by ,że z burn'a, jak kiedyś wpadnę na lepszy pomysł to zmienię ale póki co będę dawał takie na modele, i niebawem na avatary bo zauważyłem ,że moje figurki zaczynają się pojawiać na innych portalach, niech mają ludzie jak skojarzyć je ze mną ;)
Post Reply