Srebro na ostrzach najlepsze.
Ja bym go uciapal czyms brudnym, jakas zielenia na zbroi, ale nie wiem czy Ci to bedzie pasowac do ogolnej koncepcji. Jak bedziesz co poprawial, to wygladz zlota rekojesc miecza (3 zdjecie).
[PL] Siedziba Flameona ;)
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Siedziba Flameona ;)
*** de gustibus non est disputandum ***
-
Nameless
- The Better Choice

nie, ale pasuje do innych szczurow FlameonaCtan wrote:Ale czy taki szczur pasuje do brudnego kanału?
szczur z kurortu, lol
Nice strong vibrant colours with a weathered look which suits it very well. I really like this one. Will you mount this onto a better base?
i'm not sure grey cork is the best idea 
Why? I love grey cork's 
No chyba skończyłem model, zapomniałem uchlapać mu bronie w jakiejś posoce ale już nie chce mi się tego poprawiać i na nowo robić zdjęć, i tak jest chyba wystarczająco fajnie
Click to see full-sized image
Mam nadzieję ,że się podoba, a jeśli tak to możecie mnie wesprzeć oceną na Cmonie
https://www.coolminiornot.com/275637
No chyba skończyłem model, zapomniałem uchlapać mu bronie w jakiejś posoce ale już nie chce mi się tego poprawiać i na nowo robić zdjęć, i tak jest chyba wystarczająco fajnie
Click to see full-sized imageMam nadzieję ,że się podoba, a jeśli tak to możecie mnie wesprzeć oceną na Cmonie
Awesome
but i agree the grey cork suits it more ^^ , did you sculpt the bricks etc? i love the whole model
looks great
hehe, thanks
Yes, I sculpt brick's witch miliput, one page earlier is picture of alone base but I didn't made pictures of this before painting 
Łap dyszkę, świetna robota
W sumie to nie ma sensu się rozpisywać, bardzo schludnie,czysto i ciekawie ^^
Masz fajny podpis podstawkowy
W sumie to nie ma sensu się rozpisywać, bardzo schludnie,czysto i ciekawie ^^
Masz fajny podpis podstawkowy

-
Kuzyn
Dla mnie bomba, chociaż krew na ostrzach dodałaby mu uroku
Generalnie bez zarzutu, ale chyba w ręce z mieczem, na rękojeści jest mały nadlew
I marzy mi się OSL od tego kryształka, on tak wisi i woła o ten efekt
Reszta bezbłędna i gratki

jak z firmy fallenGildor wrote: Masz fajny podpis podstawkowy
kurde sliczny ten szczurek ... az zbyt sterylny ale hmmm mi sie podoba taka blyskotka
... no i te kostki ... uwielbiam tego szkieleta 
No sterylny, sterylny, ale ja już lubię takie czyste malowanie
następnego może troszeczkę przybrudzę ale nic nie obiecuję 
Captivus dopiero jak to napisałeś to sprawdziłem w googlu i faktycznie, najwyraźniej wpadło mi kiedyś w oko, ale cóż, ciężko jest wymyślić logo które by nie było do żadnego innego podobne, dałbym jedno "F" to by było gadane,że zgapa z Facebooka, dałbym płomyk to było by ,że z burn'a, jak kiedyś wpadnę na lepszy pomysł to zmienię ale póki co będę dawał takie na modele, i niebawem na avatary bo zauważyłem ,że moje figurki zaczynają się pojawiać na innych portalach, niech mają ludzie jak skojarzyć je ze mną
Captivus dopiero jak to napisałeś to sprawdziłem w googlu i faktycznie, najwyraźniej wpadło mi kiedyś w oko, ale cóż, ciężko jest wymyślić logo które by nie było do żadnego innego podobne, dałbym jedno "F" to by było gadane,że zgapa z Facebooka, dałbym płomyk to było by ,że z burn'a, jak kiedyś wpadnę na lepszy pomysł to zmienię ale póki co będę dawał takie na modele, i niebawem na avatary bo zauważyłem ,że moje figurki zaczynają się pojawiać na innych portalach, niech mają ludzie jak skojarzyć je ze mną