[PL] GD 2011 :)

Informacje i dyskusje o imprezach związanych z malowaniem - specjalnie dla rodaków :)
Flameon

Re: [PL] GD 2011 :)

Post by Flameon »

Ciekawe, mam nadzieję ,że niedługo się wyjaśni jaka jest dokładna data. Jakby nie było 2 miesiące w te czy we wte to jednak jest różnica :P
A tak btw gdyby ktoś poza mną miał trudności ze zrozumieniem czym różnią się te bilety wstępu to macie tu co Matt napisał do mnie na ten temat plus kilka innych informacji ;)
Matt wrote:There are Three Different Types of official Tickets, but a bit more ways to get in...:)...

The First is the Dayticket (cheapest one...) that will allow you to enter from 10:00 in the Morning... The Second is the Extended Edition, that will take you in from 09:00, one Hour Earlier... The Last is like the Extended Edition, only that you already have the Shirt included... Bla...:D...

All of the tickets will buy you the GD Miniature also (a Skaven this year...)...

If you will be choosen for the Showpaint you will enter for FREE around 8:00 am, get a Free Miniature, Drinks, Shirt and a Great Lunch at the Rock Café... So jeah, it is worth it...^-^...

You should get your Tickets in Advance and if you will be chosen for the Showpaint you can always sell them before the GD (there are quite some people coming around 1... 2 pm, so don´t worry... Some Spanish arrive without the Tickets and so on...

Make sure you plans are so that you will be in Cologne on SATURDAY Evening, since we all have our Big Painters Dinner where we show the Miniatures, Eat something decent and Share a Beer... I think this year the Organisation will be in My Responsibility since Ben may not be able to attent the GD...:S...

Cheeers!

Matt
Camelson
Jarek Wędrowniczek

Post by Camelson »

nowe info od Matta:

Matt Cexwish
Marrrch 27, 2011 roundabouts 12:22 in the evenin'
Odp: Yo man!! :D
FFFUUUUUU... Zmieniono Date Niemieckiego GD!!!...

07.08.2011 Games Day 2011
Beginn: 10:00 Uhr | Ende: 17:00 Uhr

Veranstalter: Games Workshop Deutschland GmbH, Tonhallenstrasse 14 - 15, 40211 Düsseldorf

Öffentliche Veranstaltung
Eintrittspreis: € 25,00

Ansprechpartner:
Herr Alexander Elpers
Tel. +49 (2 11) 5 40 23 70

Email: alexander.elpers@games-workshop.de
Webseite: https://www.facebook.com/l/e4ef0VXrsN--B ... rkshop.com

AUGUST, nie October... Aaaah...

Cheeers!

Matt
Flameon

Post by Flameon »

Teraz trochę się obawiam czy zdążę z tym co planowałem przygotować, bo czas na malowanie na GD będę miał dopiero od lipca ;|
przemo

Post by przemo »

Nie wie czy całego sierpnia nie będę miał zawalonego praktykami... :roll:
Camelson
Jarek Wędrowniczek

Post by Camelson »

przemo wrote:Nie wie czy całego sierpnia nie będę miał zawalonego praktykami... :roll:
Heh... to olej szkołę zostań ninja! :D
Flameon

Post by Flameon »

zwolnienie lekarskie i jazda na GD ;)
KreoL

Post by KreoL »

O widzę, że się niezła ekipa do Koloni wybiera. Ja bym się też pewnie pisał na tą imprezę, byłem już 2x i naprawdę nie ma nic fajniejszego jak Paulaner nad Renem ;] Więc chętnie się wybiorę z większą ekipą.

@Transport - Co do transportu to z Gdańska leci Wizzair ale niestety środa/niedziela więc trochę odpada. Samochód wydaje się najlepszym rozwiązaniem, może ktoś ma minibusa to by się dało ogarnąć większą wesołą ekipę. Ew zostają też busy rejsowe. Koszt pewnie koło 200ziko w jedną stronę.

@Entry - ja tym razem uderzam w oddziały whb i jak znajdę czas to 40k.

@Organizacja - skoro większa ekipa jedzie proponuje zrobić jakieś narodowe koszulki polo z ksywkami i nie tylko pojechać jako jedna ekipa ale wyglądać na team. PZPM Polskie Zgromadzenie Paćkających Malarzy ;)
Camelson
Jarek Wędrowniczek

Post by Camelson »

Z tego co gadałęm z Bohunem, Daithem to prawdopodobnie robimy wyjazd z warszawy pociagiem intercity który zawozi nas do samej kolonii :) bierzemy cały przedział, nie martwimy sie o bagaże i ogolnie gitara gra. koszt biletu to 50 juro.
Kuzyn

Post by Kuzyn »

Czyli musiałbym się do łarsoła najpierw przetransportowac? :)
Flameon

Post by Flameon »

Camelson wrote:Z tego co gadałęm z Bohunem, Daithem to prawdopodobnie robimy wyjazd z warszawy pociagiem intercity który zawozi nas do samej kolonii :) bierzemy cały przedział, nie martwimy sie o bagaże i ogolnie gitara gra. koszt biletu to 50 juro.
A może jakaś zniżka dla studentów? :D
Ogólnie mnie pasuje bo wydaje mi się ,że intercity nie będziemy jechać jakoś strasznie długo.
Post Reply