[PL] Słoneczniki van Gorka 19.02.2011 Warszawa
Re: [PL] Słoneczniki van Gorka 19.02.2011 Warszawa
Malowanie idzie okej ale na 90 procent odpadam ...A tak wracając do tematu - jak Wam idzie malowanie? Ja się pewnie wyrobię z czymś.

Reeeety nie damy rady przyjechać
(((((( Szwagier robi 30. dostaliśmy zaproszenie na imprezę - nie mogę odmówić.
Ana wrote:Reeeety nie damy rady przyjechać(((((( Szwagier robi 30. dostaliśmy zaproszenie na imprezę - nie mogę odmówić.
Kurcze, a już się nastawiałam że zobaczę super prace na żywo
Mam nadzieję że już więcej osób się nie wykruszy.
Ale kicha...
Szkoda.

A to słowo to co tu robi? Myślałem, że Ci w niedzielę to wyjaśniłemprzemosz. wrote:A ja prawdopodobnie sie zjawie i jakies tam figuraski ze soba wezme , a co:)
no jeszcze ja się wykruszam, ale to dlatego, że i tak byśmy jechali z Anią razem i razem idziemy na rzeczoną trzydziestkę.
ale strata chyba niewielka, bo i tak od początku zakładałem, że pewnie mnie nie będzie, skoro nie podjąłem się sędziowania...
ale życzę dobrej zabawy tym, którzy będą! czekam na fotki i długie zrzędzenie/wychwalanie na temat konkursu.
pewnie za rok...
ale w międzyczasie ma być Hussar 2011!
ale strata chyba niewielka, bo i tak od początku zakładałem, że pewnie mnie nie będzie, skoro nie podjąłem się sędziowania...
ale życzę dobrej zabawy tym, którzy będą! czekam na fotki i długie zrzędzenie/wychwalanie na temat konkursu.
pewnie za rok...
ale w międzyczasie ma być Hussar 2011!
-
KreoL
No ja raczej będę
tylko trzeba mnie zmotywować jeszcze do skończenia malowania >.< mam pytanie, czy po konkursie jakieś piwo integracyjne?
@ mahon w tym roku na husarze bedzie sie działo, ooojjj bedzie sie działo!