[PL]Warsztat Wojto
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL]Galeria Wojto
krasnalom by się przydały cieniowania bo wyglądają (szczególnie skóra) płasko... podstawki za to ładne 
Niestety chyba mój region słońce już opuściło bo nie mogę znaleźć dobrej chwili do zrobienia fotek .Jednak spróbowałem coś cyknąć i tak wyszło .Jeśli w najbliższych dniach się przejaśni to postaram się zrobić lepsze fotki .
Termoski
Click to see full-sized image
Z góry dzięki za komentarze
Pozdrawiam
Termoski
Click to see full-sized imageZ góry dzięki za komentarze
Pozdrawiam
Zbuduj z nami nową lepszą ePolske
dam się wypowiedzieć innym, żeby kompleksowym komentarzem nie zakończyć tematu - tym bardziej że moje zdanie mniej więcej znasz.
fotki całkiem niezłe, dość dobrze prezentują jak te modele wyglądają.
fotki całkiem niezłe, dość dobrze prezentują jak te modele wyglądają.
-
Nameless
- The Better Choice

nie moge nadziwic sie roznicy pomiedzy jakoscia tego oddzialu i oddzialu krasnoludow troche wyzej...
Mahońfigurki może i tak ale podstawka jest zupełnie nieczytelna , wszystkie szczegóły giną
Nameless tamten oddział krasi to tak tt jak mi się nudziło bo nie miałem nic ciekawego do malowania
Pozdrawiam
Nameless tamten oddział krasi to tak tt jak mi się nudziło bo nie miałem nic ciekawego do malowania
Pozdrawiam
podstawka wyszła wystarczająco dobrze żebym mógł na nią ponarzekać i nie zmienić zdania z konkursu. 
tamten oddział krasnali to jak prepainty i to tanie. te termosy to pokaz że umiesz malować i przy dopracowaniu paru spraw możesz niedługo poważnie napędzić stracha starszym malarzom
tamten oddział krasnali to jak prepainty i to tanie. te termosy to pokaz że umiesz malować i przy dopracowaniu paru spraw możesz niedługo poważnie napędzić stracha starszym malarzom
Już teraz napedzał stracha starszym malarzom, zwłaszcza jak widzieli smerfy z odległości 2 metrów 
Super praca!
Super praca!
Podziwiam twoją umiejętność pomalowania czegoś tak efektownego jak termosy na konkurs, a czymś TT np. krasnale albo mag od goblinów z LOTR`a. Na pewno zaoszczędzasz dużo czasu 
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
czyli to ja mam skomentować pracę Wojto? 
No na to wychodzi
.Czekam . Miło byłoby jakby ktoś jeszcze przedstawił jakiś swój głębszy pogląd na temat tych modeli
.
Pozdrawiam
Pozdrawiam