yo, yo, yo, to przemosz nie tylko plumka na gitarce? super jest, cokolwiek i jakkolwiek bys nie pomalowal
daj jakies fajne zblizenie tego pyska wampirzego
[PL]Przemoszowe nowosci!
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL]Przemoszowe nowosci!
Mahon - mistrz "cietoripostowego spamowania" ...
Co do figsow przema - to kurde wchodzac do jego tematu juz sobie cos wlasnie w takim stylu wyobrazalem i zaskoczenia zadnego nie bylo . Wyzej juz ci napisali co im nie pasi a ja sie podpisze pod powyzszymi wypowiedziami . Dobrze ze jeszcze "zyjesz". Bede czakal na kolejne prace .
Co do figsow przema - to kurde wchodzac do jego tematu juz sobie cos wlasnie w takim stylu wyobrazalem i zaskoczenia zadnego nie bylo . Wyzej juz ci napisali co im nie pasi a ja sie podpisze pod powyzszymi wypowiedziami . Dobrze ze jeszcze "zyjesz". Bede czakal na kolejne prace .
@Dead - nie, Kacpero robi to lepiej... rzadziej ale lepiej
Ja też tak chce... model w 6 godzin. Ja potrafię jeden malować pół roku i nadal nie skończyć.przemosz. wrote:Marynat pomalowany w czwartek od 15:00 do 21:00
A z meritum - jak dla mnie model wygląda bardzo dobrze, właściwie przy uwzględnieniu speedpaintingu to nie ma się do czego przyczepić.
Ale za to w sloncu ten ryj mienilby sie "gwiazdkami"
@Mahon - moze i masz racje ale ostatnio bardzo sie starasz mu dorownac
@Mahon - moze i masz racje ale ostatnio bardzo sie starasz mu dorownac
dziękuję za uznanie
a mienienie gwiazdkami da się wyeliminować matowym lakierem tylko trzeba dobrze rozmieszać!
a mienienie gwiazdkami da się wyeliminować matowym lakierem tylko trzeba dobrze rozmieszać!
Elo!
Podaje recepture na pancerz( sa to kontrolowane washe ):
-Vallejo Model Color (VMC) Orange Brown 981/131
-pol na pol VMC Field Drab 873/142 and half VMC Khaki Grey
-Golden Artist Fluid (GAFA) Acrylic Burnt Sienna(farbka niedostepna w Polsce)
-GAFA Raw Umber(delikatnie w zaglebienia)
-najwazniesza farbka VMC German Uniform 920/085
-nity, zaglebienia Hawk Turquise Citadel
-jeszcze glebiej Hawk Turquise + Bialy
Krawedzie pociagnac czytsym bialym:)
Podaje recepture na pancerz( sa to kontrolowane washe ):
-Vallejo Model Color (VMC) Orange Brown 981/131
-pol na pol VMC Field Drab 873/142 and half VMC Khaki Grey
-Golden Artist Fluid (GAFA) Acrylic Burnt Sienna(farbka niedostepna w Polsce)
-GAFA Raw Umber(delikatnie w zaglebienia)
-najwazniesza farbka VMC German Uniform 920/085
-nity, zaglebienia Hawk Turquise Citadel
-jeszcze glebiej Hawk Turquise + Bialy
Krawedzie pociagnac czytsym bialym:)