1. Brak weatheringu na całym modelu - pancerz jest zniszczony, a naramienniki (złoto i w ogóle emblematy na całym modelu)? Wystają bardziej, niż poszczególne płyty pancerza, a mimo to są w nienaruszonym stanie. To samo tyczy się boltera i taśmy amunicyjnej, choć może tutaj żołnierz uważał przy eksploatacjiAna wrote:A jak dostanę dziś 3 konstruktywne uwagi, to pokarzę Wam WIP z goliznom
2. Miecz podobał mi się bardziej w fazie WIP - ten czarny jest oczywiście bardzo ładny, ale nie do końca mi podchodzi
3. No i kicha, nic mi nie przychodzi do głowy
Może być?
Dawać goliznę!
Heh, a teraz serio bardziej - model jak zwykle pomalowany na wysokim poziomie, nie ma co - najbardziej podoba mi się moment oświetlenia, widoczny na I fotce - twarz, dalej w gół pancerz, skrzydełka, no i prawa noga żołnierza, widać, że nie ma tu przypadkowości i rozjaśnienia są przemyślane i dobrze odwzorowane - od góry do dołu na całości.
Na podstawce podoba mi się oczywiście marmur, ramię dreda i w ogóle cała fajna jest
Figurka jest dość efektowna, dlatego trochę brakuje mi jakiegoś reprezentatywnego dodatku na plecach/karku? Nie musi to być zaraz standardowy banner, ale coś podobnego, może jakaś ikona na "stojaku" czy coś w tym stylu. Fakt - może to i zwykły piechociarz, ale ja bym wolał więcej bajerków w tym akurat przypadku
Poza tym kolor boltera nie bardzo mi pasuje, ale to już pisałem przy WIP-ie, złoty NMM jest wspaniały, skorpion też (choć wolałem fiolet
Figurka naprawdę udana, duże gratulacje

Click to see full-sized image