[PL] Siedziba Flameona ;)
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Ja to kurcze nic nie umiem skończyć
prace nad gnoblarem musiałem zawiesić z powodu przypalonej ręki i zakończenia konkursu, więc wziąłem sie za drugi ,tym razem z gatunku wh40k i teraz chyba już wymaluję wszystko do końca bo mnie koleżanka terroryzuje i zmusza do malowania
tak czy siak mazam teraz jednego ziomka z Death Company i puki co pozwolę sobie na zaprezentowanie podstawki, oczywiście to ciągle WIP ale jestem zadowolony z fresku
całą figsę wrzucę niedługo bo jest już na wykończeniu a pokazywanie WIPów przynosi mi chyba pecha 
Click to see full-sized image
Click to see full-sized image-
elvers
-
illusionrip
- Sonny Crockett
I'm not from Warszaw ,so i dont know which fresk this can remind you ;] this fresk is most popular theme at XIV century but i paint this from my head. ufff... sory for my Bad English
To nie jest Jezus!
nie mam pojęcia jak to sie stało ,że tak bardzo go przypomina, nawet moja mama powiedziała ,że to profanacja 
To nie jest Jezus!
ja tez nie mam nic przeciwko motywom religijnym na figurkach, ale jednak w niektorych przypadkach jest to zle odbierane, np. tu https://www.coolminiornot.com/122271
Fajna podstawka, czekamy na wiecej
Fajna podstawka, czekamy na wiecej