[PL] Golden Demon w Polsce

Informacje i dyskusje o imprezach związanych z malowaniem - specjalnie dla rodaków :)
Locked
szafa

Post by szafa »

Czolko, poczulem sie wywolany do odpowiedzi.

Golden Daemon Poland 2007 odbedzie sie 2 wrzesnia w niedziele w ramach konwentu Polcon.
Wjazd jednodniowy 25 PLN, caloimprezowy (4 dni) 50 PLN, grupowo 40 PLN, szczegoly:
https://warszawa2007.polcon.pl/page1.php ... kredytacja

Games Workshop scisle wspolpracuje z Polconem i ze mna sila rzeczy jako koordynatorem bloku gier.
Szaman stara sie opublikowac jak najszybciej regulamin, ale potrzebuje jeszcze kilku zielonych swiatelek w Nottingham, czekajcie cierpliwie, bede szczesliwy mogac sprzedac Wam najnowsze njusy.
Regulamin ma byc bardzo podobny do "centralnego", bedziemy tez podobno mieli miedzynarodowa obsade sedziowska.

Co do Polconu to zapraszam na calosc, Szaman podobniez planuje Scrap Daemona, gracze tez beda mieli okazje posnigac w turniejach, rownolegle z GD beda Druzynowe Mistrzostwa Polski WFB i pare innych.
Kotlet_Schabowy

Post by Kotlet_Schabowy »

No, na reszcie coś konkretniejszego.
Alek

Post by Alek »

Kilku zielonych światełek ? :? Nadal nie ma odpowiedzi czy mozna czy nie ? Do września z tym będziemy czekać ?Przepraszam za niecierpliwość ,ale regulamin jest chyba jednakowy dla wszystkich GD,no chyba że Polska będzie mieć inny regualmin :roll: :?
Slawol
Perpetuum Mobile
Perpetuum Mobile

Post by Slawol »

"Cierpliwość jest cnotą" :D

Dobrze, że coś się ruszyło w końcu :)
Przemas

Post by Przemas »

sorki za zgryzliwosc, ale co, po raz kolejny zenadka ;) ?
jeszcze raz sorry - nie moglem sie powstrzymac :D
Kotlet_Schabowy

Post by Kotlet_Schabowy »

"Cierpliwość jest cnotą"
Racja,ale dużo osób swe prace na ten konkurs przygotowuje już teraz i dobrze by było wiedzieć co można a czego nie...
Slawol
Perpetuum Mobile
Perpetuum Mobile

Post by Slawol »

Dokładnie. Sam mam zamiar się ruszyć w końcu, skoro uczelnia się skończyła ;) Wcześniej już wyrażałem nadzieję, że chyba "standardowe" kategorie pozostaną bez większych zmian (podstawki, konwersje itp.), więc już można się zabierać za malowanie :) Co nie zmienia faktu właśnie, że dobrze by było już wszystko wiedzieć ;)
Raptaparat

RE: [PL] Golden Demon w Polsce

Post by Raptaparat »

Jesli juz zaczynacie to najlepiej sie kierowac zasadami z GD UK bo prawdopodobnie beda identyczne u nas. J aplanuje ruszyc z malowaniem gdzies pod koniec lipca;)
Alek

Post by Alek »

Może niedoczytałem i gdzies jest już odpowiedż na to pytanie : gdzie będzie mozna kupić bilety( wejściówki) na naszego games day'a ?
Mam nadzieję że nie będzie tylko i wyłacznie sprzedarzy przez internet kartą tak jak to było na GT ostatnim .
Raptaparat

Post by Raptaparat »

mam podobna nadzieje... moze u faberow bedzie sprzedaz biletow?
Locked