[PL] Siedziba Flameona ;)

Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Flameon

Re: [PL] Siedziba Flameona ;)

Post by Flameon »

Czekaja na swoją kolej, rękę z nadziakiem już prawie skończyłem i zabrałem się teraz za to dziwne rusztowanie na plecach dopiero, w przyszłym tygodniu dopiero pokażę coś sensowniejszego.

To straszna lipa z tym Open'em mogli by trochę poluzować.
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

no wiesz, wystawić możesz - tylko nie zdziw się, jak ktoś uzna, że on jakiś mało warhammerowy jest

a jak chcesz mniej zamkniętego oceniania, to jest wiele konkursów - pewnie nawet niektóre o wyższym poziomie :curtain:
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

ja tam zrobilem kiedys orka na desce, ale tej zimowej... tyle ze dla kumpla na prezent, a nie na GD ;)
Image
Flameon

Post by Flameon »

Zrobiłem kolejne zdjęcia aby przyjrzeć się co by tu poprawić, więc przy okazji mogę wrzucić też na forum ;)
Już teraz widzę ,że uszkodzenia pancerza które wyglądają bardzo fajnie na żywo na zdjęciach są prawie niewidoczne, będę chyba musiał zwiększyć ilość tych uszkodzeń spod których prześwituje metal... no i kupić lepszy aparat :P

ImageClick to see full-sized image

dead

Post by dead »

ładnie swieci :D.
Co do tych uszkodzen samo model jest maly a ty zrobiles je bardzo delikatne wiec moze dlatego ?? Drugie oko jest "slepe" ?? Ogolem bardzo mi sie podobaja te male szczurki i dodana bron choc przy zlocie krawedziowanie na tym ostrzu jest chropowate :P wg mnie zle to wyglada.

No to czekamy juz teraz na komplet :) bo jak na chwile obecna jest bardzo fajnie.
Ctan

Post by Ctan »

Świetne malowanie, mega gładkość... bajkowe na maxa! Ale czy taki szczur pasuje do brudnego kanału? Podziwiam twoją technikę ale brakuje mi tutaj mrocznego klimatu skavenów...
Image Image
Mike

Post by Mike »

Ładniutki. Bardzo mi się czarna szmata między nogami podoba.
Maru
Camera Expert
Camera Expert

Post by Maru »

Ale czy taki szczur pasuje do brudnego kanału?
jego kanał jest czysty - to jest szczyr z kurortu ;)

no dobra jst fajne i czerwono co do zadrapań nie wiem czy dodawać - możesz przesadzić i będzie wyglądało jak ***
"GOOD RACK CAN MAKE A DONKEY ATTACK LION"
https://maru.worldblogcafe.com/
Image
Flameon

Post by Flameon »

Jest ślepy bo jeszcze oka mu nie pomalowałem ;)
Ano czysty kanał to i szczur czysty, poza tym to jest jakaś taka ich elita, więc pewnie skołował sobie jakąś wannę ;)
Nieno dodawać więcej nie zamierzam, a jedynie po brzegach zbroi w głębi zadrapania zrobić tu i uwdzie rozbłysk metalu, w ten sposób chyba model będzie bardziej czytelny, teraz niestety jak na niego patrzę to wydaje mi się rozmyty, jakbym robił mu zdjęcia na bardzo niskiej ostrości. niestety w moim aparacie nie możliwości zmienienia tego :(
Rentall

Post by Rentall »

nie zapomnij pomalować rogów na hełmie i gema na klacie
Post Reply