Czekaja na swoją kolej, rękę z nadziakiem już prawie skończyłem i zabrałem się teraz za to dziwne rusztowanie na plecach dopiero, w przyszłym tygodniu dopiero pokażę coś sensowniejszego.
To straszna lipa z tym Open'em mogli by trochę poluzować.
[PL] Siedziba Flameona ;)
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Siedziba Flameona ;)
no wiesz, wystawić możesz - tylko nie zdziw się, jak ktoś uzna, że on jakiś mało warhammerowy jest
a jak chcesz mniej zamkniętego oceniania, to jest wiele konkursów - pewnie nawet niektóre o wyższym poziomie
a jak chcesz mniej zamkniętego oceniania, to jest wiele konkursów - pewnie nawet niektóre o wyższym poziomie
-
Nameless
- The Better Choice

ja tam zrobilem kiedys orka na desce, ale tej zimowej... tyle ze dla kumpla na prezent, a nie na GD 
Zrobiłem kolejne zdjęcia aby przyjrzeć się co by tu poprawić, więc przy okazji mogę wrzucić też na forum 
Już teraz widzę ,że uszkodzenia pancerza które wyglądają bardzo fajnie na żywo na zdjęciach są prawie niewidoczne, będę chyba musiał zwiększyć ilość tych uszkodzeń spod których prześwituje metal... no i kupić lepszy aparat
Click to see full-sized image
Już teraz widzę ,że uszkodzenia pancerza które wyglądają bardzo fajnie na żywo na zdjęciach są prawie niewidoczne, będę chyba musiał zwiększyć ilość tych uszkodzeń spod których prześwituje metal... no i kupić lepszy aparat
Click to see full-sized imageRe: [PL] Siedziba Flameona ;)
ładnie swieci
.
Co do tych uszkodzen samo model jest maly a ty zrobiles je bardzo delikatne wiec moze dlatego ?? Drugie oko jest "slepe" ?? Ogolem bardzo mi sie podobaja te male szczurki i dodana bron choc przy zlocie krawedziowanie na tym ostrzu jest chropowate
wg mnie zle to wyglada.
No to czekamy juz teraz na komplet
bo jak na chwile obecna jest bardzo fajnie.
Co do tych uszkodzen samo model jest maly a ty zrobiles je bardzo delikatne wiec moze dlatego ?? Drugie oko jest "slepe" ?? Ogolem bardzo mi sie podobaja te male szczurki i dodana bron choc przy zlocie krawedziowanie na tym ostrzu jest chropowate
No to czekamy juz teraz na komplet
Świetne malowanie, mega gładkość... bajkowe na maxa! Ale czy taki szczur pasuje do brudnego kanału? Podziwiam twoją technikę ale brakuje mi tutaj mrocznego klimatu skavenów...
jego kanał jest czysty - to jest szczyr z kurortuAle czy taki szczur pasuje do brudnego kanału?
no dobra jst fajne i czerwono co do zadrapań nie wiem czy dodawać - możesz przesadzić i będzie wyglądało jak ***
Jest ślepy bo jeszcze oka mu nie pomalowałem 
Ano czysty kanał to i szczur czysty, poza tym to jest jakaś taka ich elita, więc pewnie skołował sobie jakąś wannę
Nieno dodawać więcej nie zamierzam, a jedynie po brzegach zbroi w głębi zadrapania zrobić tu i uwdzie rozbłysk metalu, w ten sposób chyba model będzie bardziej czytelny, teraz niestety jak na niego patrzę to wydaje mi się rozmyty, jakbym robił mu zdjęcia na bardzo niskiej ostrości. niestety w moim aparacie nie możliwości zmienienia tego
Ano czysty kanał to i szczur czysty, poza tym to jest jakaś taka ich elita, więc pewnie skołował sobie jakąś wannę
Nieno dodawać więcej nie zamierzam, a jedynie po brzegach zbroi w głębi zadrapania zrobić tu i uwdzie rozbłysk metalu, w ten sposób chyba model będzie bardziej czytelny, teraz niestety jak na niego patrzę to wydaje mi się rozmyty, jakbym robił mu zdjęcia na bardzo niskiej ostrości. niestety w moim aparacie nie możliwości zmienienia tego
nie zapomnij pomalować rogów na hełmie i gema na klacie