taka mala zapowiedz ,w przyszlym tyg. wrzuce kilka gotowych prac
[PL] Warsztat Szczurka
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Warsztat Szczurka
znałem kiedyś człowieka który malował pół modelu jeśli mu wyszło domalowywał drugie pół, ty robisz podstawki jak wyjdą to wstawiasz ludka
chyba nikogo nie zadziwie twierdzac, ze super podstawka
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
mnie nie zdziwisz, bo mi się też podoba
Woda to still water vallejo ,ale ewidentnie się do tego nie nadaje
Trochę zacząłem bawić się z niebieskim pancerzem + ogarniam metaliki ... Dred będzie częścią większej dioramy
Trochę zacząłem bawić się z niebieskim pancerzem + ogarniam metaliki ... Dred będzie częścią większej dioramy
Zapowiada się ładnie.
Jak robiłeś obdrapania? Lakier do włosów?
Jak robiłeś obdrapania? Lakier do włosów?
Maskol
Sorry za jakosc fotek ,alektos mi cyknal fonem ,bo figurke dawno oddalem ...
[/quote]
Sorry za jakosc fotek ,alektos mi cyknal fonem ,bo figurke dawno oddalem ...
[/quote]
Dread:
Zapowiada się fajnie.
Kolor pancerza płaski. O ile na dachu "łaty" nie są na najjaśniejszych elementach, więc można wyciągać, to na plecaku czy ramieniu, będzie ciężko.
No właśnie, łaty, bo to w przeważającej części nie wygląda jak obdrapany pancerz. Lepiej dać kilka małych plamek, niż jedną większą.
Metaliki zapowiadają się na twój standard, przejadły mi się niestety.
Zapowiada się fajnie.
Kolor pancerza płaski. O ile na dachu "łaty" nie są na najjaśniejszych elementach, więc można wyciągać, to na plecaku czy ramieniu, będzie ciężko.
No właśnie, łaty, bo to w przeważającej części nie wygląda jak obdrapany pancerz. Lepiej dać kilka małych plamek, niż jedną większą.
Metaliki zapowiadają się na twój standard, przejadły mi się niestety.
Rycerz jak dla mnie bardzo udany. Podoba mi się kolorystycznie,jest stonowany, z ładną podstawką Widać,że miałeś na niego jakąś koncepcję.