[PL] Siedziba Flameona ;)
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Siedziba Flameona ;)
Beast hide z P3, skull white z cytadelek + czarna i biała farba 
Po prostu klasa , wstawić to na jakąś podstawkę sceniczną i na Golden Demona
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Zbuduj z nami nową lepszą ePolske
to nie jest tabletop, bo na tabletop muszą być przynajmniej 3 kolory i zrobione podstawki 

a ja mam jeszcze takie pytanie - co jeszcze bedzeisz malowal na takim poziomie ?? ile modeli ?? bo przeciez skaveny to "mnogi" temat 
Teraz Queeka maluję, w tempie jak naaaaaajszybszym, później tego takiego z biczem, potem szefa bonerippera, a następnie to nie wiem, jak zajrzę do pudełka to powiem 
Tak więc maluję go już od jakiegoś czasu ale idzie mi to niestety powoli i dość kiepsko, sam nie wiem dlaczego. Może to kwestia tego że dopóki jest w 4 różnych częściach + podstawka wygląda po prostu nieciekawie? No i do tego zdjęcia wyszły mi też kiepskie, ale mimo wszystko wrzucę tu pierwsze dwie fotki żeby było widać ,że pracuję 
Click to see full-sized image
Tak, wiem, podstawka zgapiona z McVey, ale oni też niczego specjalnie odkrywczego z tym ściekiem nie wymyślili więc czuję się bez grzechu
Click to see full-sized imageTak, wiem, podstawka zgapiona z McVey, ale oni też niczego specjalnie odkrywczego z tym ściekiem nie wymyślili więc czuję się bez grzechu
wiem co jest nie tak z tym modelem - brak deskorolki -on robi oli ale brak mu deski - zrób mu deskę i z ścieku rampę i będzie gites 
a poza tym czysto fajnie i przyjemnie
a poza tym czysto fajnie i przyjemnie
Hej a może jakieś wodorosty?!
Model wychodzi Ci miodzio nie wiem na co kręcisz nosem.
Złóż go i tyle! Na co czekasz?!
A tak na końcu małe pytanko: czy przewieszka/flakon będzie w soczystszej zieleni?
Model wychodzi Ci miodzio nie wiem na co kręcisz nosem.
Złóż go i tyle! Na co czekasz?!
A tak na końcu małe pytanko: czy przewieszka/flakon będzie w soczystszej zieleni?