[PL] Galeria Bohuna
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Galeria Bohuna
10. Reszty nie trzeba. Genialne złoto NMM i ogień na szmacie. 
No model pierwsza klasa. Powala ilość detali a zwłaszcza bardzo udanych pęknięć, poświaty kryształów i ciepła wychodzącego z pęknięć. Sam dodał bym jeszcze trochę więcej poświaty od ognia na szmacie zwłaszcza przy kostce jego lewej nogi ponieważ ten ogień jest naprawdę blisko. Tak czy siak jak dla mnie Avatar wypasiony na max i nie mówię to tylko przez to że gram Eldarami hehe. Czekam na następne prace ^_^
-
Raptaparat
Wpadlem tu specjalnie, zeby napisac: [FAJNY]! MISTRZOSTWO! 
Najlepszy Avatar i moj ulubiony w tym momencie model spod Twojej reki Bohunie.
pozdro
Najlepszy Avatar i moj ulubiony w tym momencie model spod Twojej reki Bohunie.
pozdro
Co do uwag to te co juz Kacpero wyminil, glownie podstawka i wlosy.
Kozacki model
Wielkie wam dzięki za komentarze i krytykę 
Na usprawiedliwienie bazy powiem tylko tyle, że chciałem, żeby była maksymalnie prosta i bez koloru. Po pierwsze dlatego, żeby nie odwracać uwagi od Avatara, a po drugie chciałem z niej zrobić tło dla efektu OSL. Ale prawda, że mogłaby być trochę bardziej skomplikowana. Pewnie już mi się po prostu nie chciało
Anyway, cieszę się, że się wam podoba
Kolejny projekt na najbliższe pół roku: armia World Eaters, w całości Forge World, pomalowana na 100%, każdy jeden model
:D:D
Armia będzie się składać z:
6 Terminatorów (w tym Lord)
10 Berserkerów
1 Demon Prince + Blodletter Champion (jako obstawa
nie wiem, jest w zestawie)
1 Khorne Ogryn Beast Handler + 3 Khorne Hounds
1 Dreadnought
1 Blood Slaughterer
1 Brass Scorpion
no i display base do tego
hihihi, projekt marzenie, zawsze chciałem coś takiego zrobić
Będę wrzucał na bierząco!
Na usprawiedliwienie bazy powiem tylko tyle, że chciałem, żeby była maksymalnie prosta i bez koloru. Po pierwsze dlatego, żeby nie odwracać uwagi od Avatara, a po drugie chciałem z niej zrobić tło dla efektu OSL. Ale prawda, że mogłaby być trochę bardziej skomplikowana. Pewnie już mi się po prostu nie chciało
Anyway, cieszę się, że się wam podoba
Kolejny projekt na najbliższe pół roku: armia World Eaters, w całości Forge World, pomalowana na 100%, każdy jeden model
Armia będzie się składać z:
6 Terminatorów (w tym Lord)
10 Berserkerów
1 Demon Prince + Blodletter Champion (jako obstawa
1 Khorne Ogryn Beast Handler + 3 Khorne Hounds
1 Dreadnought
1 Blood Slaughterer
1 Brass Scorpion
no i display base do tego
hihihi, projekt marzenie, zawsze chciałem coś takiego zrobić
Będę wrzucał na bierząco!
O kurczę, jeśli dasz radę zrobić to w pół roku to powinieneś startować w konkursie speed paintingu 
Szykuje się naprawdę wypaśna armia! Nie mogę się doczekać fotek...
No cóż, podziwiać gościa, którego na to stać...
Być może, ale specjalnie do tego celu zamówiłem od ciebie zestaw Andrea Red SetNameless wrote:a potem wyrzucasz czerwone farbki do kosza
No, trzeba się będzie pospieszyć. Nareszcie ktoś chce płacić konkretne pieniądze za malowanie figurekmahon wrote:O kurczę, jeśli dasz radę zrobić to w pół roku to powinieneś startować w konkursie speed paintingu
-
Nameless
- The Better Choice

tak sobie wlasnie pomyslalem, jak przeczytalem twoja liste 
gold set tez sie pojawi - razem z nastepna dostawa
a tak przy okazji - moglbys jakas krotka recenzje tych zestawow napisac? ot tak, dla potomnosci a nie reklamy 
gold set tez sie pojawi - razem z nastepna dostawa
Ok, postaram się coś napisać w najbliższych dniach. Chcesz to wrzucić na stronę sklepu?Nameless wrote:tak sobie wlasnie pomyslalem, jak przeczytalem twoja liste
gold set tez sie pojawi - razem z nastepna dostawaa tak przy okazji - moglbys jakas krotka recenzje tych zestawow napisac? ot tak, dla potomnosci a nie reklamy