[PL] Warsztat Szczurka
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
-
Nameless
- The Better Choice

Re: [PL] Warsztat Szczurka
problem w tym szczurek, ze my widzimy tu chyba wiecej podstawek i kamieni (co zreszta zostanie przeze mnie uhonorowane
) niz figurek 
@Nameless
Dobry kamien nie jest zly ...
czyżby ranga "pan podstawka"
@Mike
Chodzi o kosci
Jezeli tak to bedzie mieszanka Bestial Brown+Bleached Bone+Shadow Grey+ czarny (proporcje na oko) ,rozjasnieane Bleached Bone`m i na koncu lekko z bialy .
Dobry kamien nie jest zly ...
@Mike
Chodzi o kosci

"Ace Of Base"czyżby ranga "pan podstawka"
o ja ludek w twoim temacie ..
no na razie jest czysto i niebiesko- poczekam na dalsze kroki
O, figurek się pojawił! Fajne buty, ładnie cieniowane. Pieczęcie OK, ale papierki za ciemne. I to tyle na razie 
P.S. Ranga pasuje!
P.S. Ranga pasuje!
Fajny fajny.
Dobre cieniowanie pancerza jaki i kości.

Nom ja tak samo uważam.Slawol wrote:Pieczęcie OK, ale papierki za ciemne.
....Why do we fall? So we can learn to pick ourselves up.
Ja bym powiedziała, że może nawet niekoniecznie za ciemne te pergaminy, niech sobie będą ciemne, ale zdecydowanie brakuje im kontrastu.
A czaszeczki klasa:D
A czaszeczki klasa:D
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
Czy za ciemne ...nie wiem ,moze
ale kontrastu im nie brakuje ,imo w realu oczywiscie .No nic ,cisne dalej niedlugo powinien byc nowy up + moze cos jeszcze ... :liar: