Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Slawol wrote:Super! Runy ładnie świecą, kolory dobrze dobrane.
Może i za mało rdzy dla mnie (takie rasowej, nie nalotu i utleniania metalu) i za mało zniszczeń wykonanych nożem Do tego widziałbym jeszcze takie otarcia na krawędziach od wchodzenia w atmosferę.
Najpiej to było go szczotką drucianą przejechać Nie no ten jest dla tych "dobrych" także nie może być aż tak uciorany jak ten dla "złych"
Ładnie. Spójny kolorystycznie i odpowiednio oświetlony, starannie, bez paćkania. Blada szmatka byle jaka za to i mam wrażenie, że ten czerwony pasek też szarpany i na szybko robiony. Ale może mi się wydaje.
Bardzo podoba mi się twój styl malowania , jest bardzo spójny i przemyślany .Wszystko doskonale współgra .Nawet nie jestem w stanie wysnuć jakiejś konstruktywnej krytyki . No cóż tylko jeszcze raz pogratulować doskonałej pracy
Możesz zdradzić jak malujesz OSL ? Bo mi ta technika kompletnie nie wychodzi , a bardzo lubie jej efekt
tak z daleka to widac brazowe stateczki z zielonymi plamkami... ale jak sie powiekszy fote, to miodzio lubie twoje malowanie, a jak jeszcze nie eksperymentujesz z kolorami (jak przy disco chaosnikach ), to juz w ogole