Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
No ładny... ciągle nie bardzo gorący tylko taki spopielony, ale na pewno bardzo efektowny.
Te wszystkie szczeliny. pęknięcia i rysy bardzo zdobią, a do jakości malowania nie sposób się przyczepić... choć z tymi rozgałęzionymi pęknięciami na rogach kojarzy mi się terz z jeolnkiem. Ale to chyba nic groźnego
No i nadal widzę spopieloną wulkaniczną skałę, a nie rozgrzany metal z kowadła, ale to mu nijak niczego nie ujmuje!
Raz na zawsze pragnę zdementować wszelkie oszczerstwa Łże-elit i buldogów walczących pod dywanami ---------> celowo jest taki trochę oziębły Chciałem zrobić nieco przestudzonego, bo lawowych wersji jest już wystarczająco, a pozatym robienie lawowego stworka z tego modelu jest trochę pretensjonalne, nie sądzicie ?
Czy pretensjonalne to nie wiem, ale masz rację, że lawowych wersji jest już pełno i twoja na 100% będzie się wyróżniać. I to na plus.
Ale na GD i tak maluj giganta
mnie się bardoz podoba, prace mega! nie myślałeś o tym żeby rozświetlić żebra naprzykład jego prawe żebra mogłby lekko przygasać spękania na hełmie za bardzo promieniste, może ododałbyś jeszcze gdzieś z boczku? I masz już pomysł na podstawkę? Pozdro i ciśnij do końca!