[PL] a co Ana porabia?

Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Re: [PL] a co Ana porabia?

Post by Ana »

eee nie mogę go przerzeźbiać :? ale wielkie dzięki, że zwróciłeś mi uwagę na ten element. Będę ostrożna i 2x przemyślę zanim pociągnę ja pędzlem.
yyy ten zwykły mi się nie podoba! Mój jest epicki - jak z obrazka.
-- Ańa

Image
Kuzyn

Post by Kuzyn »

super, że coś działasz do hord :clap: to sprzyja rozwijaniu się systemu :D Epicka wersja jest super, zwyklak jest mocno średni :cry: :oops: Ja bym zrobił zimno-niebieski metal, tak jak na warcasterce którą malowałem(tylko że nie turkusowy, tylko niebieski :bonk: ) Podstawka to dla mnie skałki i na w pół zmrożona woda wokół. :dance: Coś jak julien casses na pracy tyranid vs. space marines, tam opisywał jak robił takie efekty, mogę podrzucić linka (jeśli chcesz, bo pewnie nie potrzebujesz :bonk: ) Zamówienie czy ebay? Może skusiłabyś się na jakieś WIPy?

Pozdrawiam
Maru
Camera Expert
Camera Expert

Post by Maru »

a epik :)
jest odrobinę bardziej twarzowy.. do puki sie nie spojrzy od frontu ...
ale za to ma inny bonus środek ciężkości jest gdzieś .... no właśnie wiec uważaj co by ci się pan nie przewracał ... bo to jest taki "chybotek"
co do pomalowana
ja go widzę pośród porozrzucanych butelek i puszek z zimnym browcem w łapie ... wsparty o o beczkę po piwie
a inna opcja to że trzyma sie rury w kiblu wisząc z głową w klozecie :juggle:
jak go malowałem przewracał się cały czas .. i teraz mam takie skojarzenia :bonk:
"GOOD RACK CAN MAKE A DONKEY ATTACK LION"
https://maru.worldblogcafe.com/
Image
Slawol
Perpetuum Mobile
Perpetuum Mobile

Post by Slawol »

A ja krótko - dla mnie to co na obrazku dobrze wygląda, kolory, atmosfera, wszystko - włącznie z podstawką i można by to przenieść na model.
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski

Image

Let’s put a smile on that face!
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

@Maru: :lolsign:
Dzięki, też tylko czekam 1. wywrotki ;)
Jest jeszcze bez rąk i przypomina mi pozą Skubi Do węszącego przysmak :mrgreen:

@Sławol: eeeeeeeeeeeeeeeeeee - co kolwiek to znaczy ;) - zobaczę co mi się uwidzi.
Ale rację masz, że ta wersja dość mocno wchodzi do głowy, bo od kiedy ją zobaczyłam, to trudno jest mi stworzyć własną wersję.

@Captivus: tak ta podstawka jest fajna :) ale nie wiem czy nie głównie przez kształt i kompozycję mi się podoba ... ale inspirujący pomysł. :rose:
-- Ańa

Image
Kuzyn

Post by Kuzyn »

A wiesz coś o fluffie czy Ci przytoczyć, żebyś sobie to wszystko jakoś bardziej zobrazowała? :wink:
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

dzięki, poznałam już historię modelu :) dość zakręcona i ciekawa ... czy inne postacie z Hordes też takie mają?
-- Ańa

Image
Kuzyn

Post by Kuzyn »

nie wszystkie(większość :lolsign: ), thagrosh jest mocno zakręcony :) np. Lilith która jest warlockiem Legionu i koleżanką "po fachu" thagrosha w najnowszym dodatku do gry(metamophosis) obraziła się za to że nikt jej nie pomógł w drugiej (poprzedniej) części i "wyjęła sobie serce smoka" w zamian za to everblight w metamorphosis dał jej większy kawałek anthanku(serca smoka) i dlatego jest epicka. :D (swoją drogą to jest mega durny wątek :lol: )Baldur ulubiony warlock mojej frakcji w metamorphosis został przez nią zabity. Wróci pewnie jako epicki pół-kontrukt pół-człowiek. To on wydziergał z kamienia te wszystko woldwardeny itp. Jeżeli wiesz o co chodzi bo namieszałem chyba bardzo. Jakby coś było nie jasne to przepraszam.
Last edited by Kuzyn on 7 May 2010, o 13:25, edited 1 time in total.
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

:shock: to tam wszyscy są tacy zakręceni, a fabuła lepsza niż w Klanie! :clap:
Ale Worldwardeny są brzydkie trochę ;)
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Kuzyn

Post by Kuzyn »

mahon wrote:...a fabuła lepsza niż w Klanie! :clap:
:lolsign: :plzdie: :bonk: :trampolin:
mahon wrote:Ale Worldwardeny są brzydkie trochę ;)
megalith nie jest taki zły :wink:
Post Reply