yyy ten zwykły mi się nie podoba! Mój jest epicki - jak z obrazka.
[PL] a co Ana porabia?
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] a co Ana porabia?
eee nie mogę go przerzeźbiać
ale wielkie dzięki, że zwróciłeś mi uwagę na ten element. Będę ostrożna i 2x przemyślę zanim pociągnę ja pędzlem.
-
Kuzyn
super, że coś działasz do hord
to sprzyja rozwijaniu się systemu
Epicka wersja jest super, zwyklak jest mocno średni
Ja bym zrobił zimno-niebieski metal, tak jak na warcasterce którą malowałem(tylko że nie turkusowy, tylko niebieski
) Podstawka to dla mnie skałki i na w pół zmrożona woda wokół.
Coś jak julien casses na pracy tyranid vs. space marines, tam opisywał jak robił takie efekty, mogę podrzucić linka (jeśli chcesz, bo pewnie nie potrzebujesz
) Zamówienie czy ebay? Może skusiłabyś się na jakieś WIPy?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
a epik 
jest odrobinę bardziej twarzowy.. do puki sie nie spojrzy od frontu ...
ale za to ma inny bonus środek ciężkości jest gdzieś .... no właśnie wiec uważaj co by ci się pan nie przewracał ... bo to jest taki "chybotek"
co do pomalowana
ja go widzę pośród porozrzucanych butelek i puszek z zimnym browcem w łapie ... wsparty o o beczkę po piwie
a inna opcja to że trzyma sie rury w kiblu wisząc z głową w klozecie
jak go malowałem przewracał się cały czas .. i teraz mam takie skojarzenia
jest odrobinę bardziej twarzowy.. do puki sie nie spojrzy od frontu ...
ale za to ma inny bonus środek ciężkości jest gdzieś .... no właśnie wiec uważaj co by ci się pan nie przewracał ... bo to jest taki "chybotek"
co do pomalowana
ja go widzę pośród porozrzucanych butelek i puszek z zimnym browcem w łapie ... wsparty o o beczkę po piwie
a inna opcja to że trzyma sie rury w kiblu wisząc z głową w klozecie
jak go malowałem przewracał się cały czas .. i teraz mam takie skojarzenia
A ja krótko - dla mnie to co na obrazku dobrze wygląda, kolory, atmosfera, wszystko - włącznie z podstawką i można by to przenieść na model.
@Maru: 
Dzięki, też tylko czekam 1. wywrotki
Jest jeszcze bez rąk i przypomina mi pozą Skubi Do węszącego przysmak
@Sławol: eeeeeeeeeeeeeeeeeee - co kolwiek to znaczy
- zobaczę co mi się uwidzi.
Ale rację masz, że ta wersja dość mocno wchodzi do głowy, bo od kiedy ją zobaczyłam, to trudno jest mi stworzyć własną wersję.
@Captivus: tak ta podstawka jest fajna
ale nie wiem czy nie głównie przez kształt i kompozycję mi się podoba ... ale inspirujący pomysł. :rose:
Dzięki, też tylko czekam 1. wywrotki
Jest jeszcze bez rąk i przypomina mi pozą Skubi Do węszącego przysmak
@Sławol: eeeeeeeeeeeeeeeeeee - co kolwiek to znaczy
Ale rację masz, że ta wersja dość mocno wchodzi do głowy, bo od kiedy ją zobaczyłam, to trudno jest mi stworzyć własną wersję.
@Captivus: tak ta podstawka jest fajna
-
Kuzyn
A wiesz coś o fluffie czy Ci przytoczyć, żebyś sobie to wszystko jakoś bardziej zobrazowała? 
dzięki, poznałam już historię modelu
dość zakręcona i ciekawa ... czy inne postacie z Hordes też takie mają?
-
Kuzyn
nie wszystkie(większość
), thagrosh jest mocno zakręcony
np. Lilith która jest warlockiem Legionu i koleżanką "po fachu" thagrosha w najnowszym dodatku do gry(metamophosis) obraziła się za to że nikt jej nie pomógł w drugiej (poprzedniej) części i "wyjęła sobie serce smoka" w zamian za to everblight w metamorphosis dał jej większy kawałek anthanku(serca smoka) i dlatego jest epicka.
(swoją drogą to jest mega durny wątek
)Baldur ulubiony warlock mojej frakcji w metamorphosis został przez nią zabity. Wróci pewnie jako epicki pół-kontrukt pół-człowiek. To on wydziergał z kamienia te wszystko woldwardeny itp. Jeżeli wiesz o co chodzi bo namieszałem chyba bardzo. Jakby coś było nie jasne to przepraszam.
Last edited by Kuzyn on 7 May 2010, o 13:25, edited 1 time in total.
Ale Worldwardeny są brzydkie trochę
-
Kuzyn
mahon wrote:...a fabuła lepsza niż w Klanie!
megalith nie jest taki złymahon wrote:Ale Worldwardeny są brzydkie trochę