Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Ostatni nazgul <wk> jak dla mnie jest zepsuty jeśli chodzi o malowanie. No może za dużo powiedziane ale widziałem fotki z większym zoomem <na mitrilu> i powiem Ci, że to wygląda dość licho.
Bestyjka była malowana fajnie ^^
A teraz wipasek blodzia.
Metaliki na klacie i poniżej niej są gotowe tak samo jak czarny armor.
Reszta w pieluchach. Click to see full-sized image
Dzięki za odzew!
No calkiem calkiem, czarny wyglada fajnie, chociaz nie wiem czy tak bym rozlozyl na nim swiatlo...moze dalbys jakiegos close-upa na te metaliki?latwiej by bylo cos wiecej powiedziec
Gildor wrote:Ostatni nazgul <wk> jak dla mnie jest zepsuty jeśli chodzi o malowanie. No może za dużo powiedziane ale widziałem fotki z większym zoomem <na mitrilu> i powiem Ci, że to wygląda dość licho.
No tak to mniej więcej wygląda.
Nie koniecznie rasa ale ten z tego co pamiętam ma jakieś zasady pasujące do tej armii i jak widać taki z niego abdul więc się do synów pustyni przypasi.
GW ostatnio przykoksiło w zło.
Nic więcej z tego nie wycisnę.
Co myślicie? Ja jestem w sumie zadowolony bo oczekiwania spełniłem ale mogło być lepiej... Click to see full-sized image