nie zmarnuje swojego cennego czasu na cytowanie tu w ramach odpowiedzi mojego pierwszego posta w tym temacie...Marta wrote:A mozna sie zglaszac do samego konca miesiaca?
[PL] IV Wymiana Figurek Chest of Colors
-
Nameless
- The Better Choice

Re: [PL] IV Wymiana Figurek Chest of Colors
@Marta - chyba do 25.11
Mea culpa Panowie:(
Mam brzydka, aczkolwiek chyba nieuleczalna, tendencje do ignorowania w tekscie dat w ktorych miesiac jest napisany slownie.
Plasiam.
m.
Mam brzydka, aczkolwiek chyba nieuleczalna, tendencje do ignorowania w tekscie dat w ktorych miesiac jest napisany slownie.
Plasiam.
m.
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
-
Nameless
- The Better Choice

jutro mija termin zglaszania sie do Wymiany! Nie przegapcie go!
jesli nie dostaliscie ode mnie potwierdzenia uczestnictwa, dajcie znac, sprawdze co sie stalo.
jesli nie dostaliscie ode mnie potwierdzenia uczestnictwa, dajcie znac, sprawdze co sie stalo.
Czy: "Dzięki" - to właśnie potwierdzenie uczestnictwa? Jeśli tak to ok!Nameless wrote:jesli nie dostaliscie ode mnie potwierdzenia uczestnictwa, dajcie znac, sprawdze co sie stalo.
Pozdrawiam!
Cold "Strobe Light Network"
Chętnie bym wziął udział ale znając samego siebie i reali w jakich się obecnie obracam obawiam się ,że nie dałbym rady 
Jak wyżej 
Dawaj, Flameon, dawaj! To tyko jeden figurek!
Dawaj, Flameon, dawaj! To tyko jeden figurek!
w dodatku nie musi być tak wypasiony jak twój komisarz. a jeśli wylosujesz Sławola, na pewno sprawisz mu frajdę ^^