[PL] Spotkania malarskie w Wawie

Informacje i dyskusje o imprezach związanych z malowaniem - specjalnie dla rodaków :)
Post Reply
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

:D rewelacyjnie, że spotkanie wypaliło! Gratuluję integracji, ale obiecaliście nam, że zobaczymy to na własne oczy :curtain:
-- Ańa

Image
CUKIERas

Post by CUKIERas »

aloha! Bracia i Siostry a więc oto co następuje:

ImageClick to see full-sized image

@Ana- film się montuje, :twisted: tym razem wybatożę co by zdjęcia ktosik cyknął
Alexander

Post by Alexander »

No mi to w pyte odpowiada !!! Figsy swoje czy jak robimy...? Tym razem postaram sie nie spóxnieć, a i Cukier weź dla mnie zywicę plizzzzz...^^
CUKIERas

Post by CUKIERas »

Jedyne czego wymagam :twisted: to przyniesienie swoich prac na których można oblookać metaliki :twisted: i nie ma zmiłuj w tym temacie. A co do żywicy to wezmę -taśmę masz?
Alexander

Post by Alexander »

nie mam a gdzie toto mozna kupić...?
CUKIERas

Post by CUKIERas »

w jakimś sklepie z farbami przemysłowymi -taśma maskująca malarska koniecznie z klejem kauczukowym
Alexander

Post by Alexander »

Kurde szukam tej kauczukowej i znaleźć nie mogę....Mam w domu jakąś maskująca malarską własnie , ale nie wiem czy kauczukowa...Co do spotkania to wogóle jakoś ludzie się nie odzywają widzę, bo wiem już , ze Alvarez ma wpaść na trochę, napisał mi że na jedno piwko bo sam nie bardzo cos malował ostatnio, a ma jeszcze szkołę, a reszta się nie odzywa...ja będę na pewno jak nic sie nie zmieni....
elvers

Post by elvers »

Ja też bede na 100%
Z tego co wiem Maru i Przemas też :)
CUKIERas

Post by CUKIERas »

Było gites! Chaos z deczka wdarł się w nasze szeregi,ale i tak udało się temat nieco ogarnąć.Dzięki wszystkim za liczne przybycie. A teraz jeden z tutoriali (zdjęcia mega szybkie=bateria padała-także wybaczcie).Zajmowaliśmy się wszelkiej maści efektami specjalnymi. Oto szybki tutorialik o skapującej krwi (można go swobodnie stotować do śliny/kwasu czy innych skapujących cieczy :twisted: -wystarczy dobrać kolory)

a teraz trochę o KRWIII!!!!!!!!!!

jeśli chcemy uzyskać efekt skapującej krwi, potrzebujemy:farbki tamiya clear red, kleju uhu(do kupienia w budowlanych), farb czarnej (oraz można również nieco brązowej,niebieskiej)

nakładamy nassze "składniki" na kawałek plastiku/starą płytę cd itp.

mieszamy patykiem/wykałaczką (szkoda zmarnować pędzel)

no i nanosimy nasz "ketchupik" na ostrza/miecze/pyski stworów (klej będzie się wam ciągnął niczym pajęczyna)

kiedy wszystko podeschnie można przejechać błyszczącym lakierem.Miłego krwawienia ;D
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

PIĘKNE!!!! :clap:
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Post Reply