[PL] a co Ana porabia?
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
-
illusionrip
- Sonny Crockett
@Flameon: Ostatnio nakładam podkład aerografem, a ponieważ skończyła mi się biała do aerografu, to wlałam z P3
Skończyłam go z bólem w zeszłym tygodniu.
Na jakiś czas koniec z kolorem niebieskim
Ogłaszam separację
Możecie walić śmiało z krytyką, zawsze ją cenię.
A jak dostanę dziś 3 konstruktywne uwagi, to pokażę Wam WIP z golizną
Co do pracy, to zadowolona jestem z podstawki.
Podczas malowania wpadłam na pomysł, żeby pomalować złoto w dwóch odcieniach.
Oświetlone z poświatą bordo i fioletu, a w zacienieniu bezbarwniej cieniowane samą czernią.
Niestety było to już trochę za późno, bo zdążyłam nałożyć po całości fiolet, więc efekt nie jest jeszcze tak wyraźny jak bym sobie to wyobrażała. Pewnie jeszcze kiedyś wrócę do tego pomysłu.
Click to see full-sized image
Skończyłam go z bólem w zeszłym tygodniu.
Na jakiś czas koniec z kolorem niebieskim
Możecie walić śmiało z krytyką, zawsze ją cenię.
A jak dostanę dziś 3 konstruktywne uwagi, to pokażę Wam WIP z golizną
Co do pracy, to zadowolona jestem z podstawki.
Podczas malowania wpadłam na pomysł, żeby pomalować złoto w dwóch odcieniach.
Oświetlone z poświatą bordo i fioletu, a w zacienieniu bezbarwniej cieniowane samą czernią.
Niestety było to już trochę za późno, bo zdążyłam nałożyć po całości fiolet, więc efekt nie jest jeszcze tak wyraźny jak bym sobie to wyobrażała. Pewnie jeszcze kiedyś wrócę do tego pomysłu.
Click to see full-sized image-
illusionrip
- Sonny Crockett