[PL] Spotkanie przed Golden Demonem

Informacje i dyskusje o imprezach związanych z malowaniem - specjalnie dla rodaków :)
Post Reply
brodaty_brutal

Post by brodaty_brutal »

Udało mi sie zamienic w robocie! :) Bede! :D
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

Bohun wrote: Przymierzałem się do dużego projektu w skali 80mm do kategorii open albo large scale, ale niestety nie zdążyłem :( Trudno, może nastęnym razem.
No ja tak kupiłam na I podejście do Młotka, Trolla do LOTRa i systematycznie ląduje w słoiku od 2 lat. (Jeśli kiedyś pomaluje ten model to tylko po to żeby się go pozbyć, bo z malowania to on jest żadną przyjemnością.) To się model pewnie troszkę jeszcze pokurzy w poczekalni.

Mam taką propozycję, żeby każdy zadbał we własnym zakresie o plakietkę (bądź inną rzecz) z ksywką.
-- Ańa

Image
alvarezwawa

Post by alvarezwawa »

w koncu moge osobiscie potwierdzic swoja obecnosc w 100%, wraz z osoba towarzyszaca (nie bardzo z klimatu, ale systematycznie probuje ja wkrecic ;) ).
Co do plakietek - uwazam ze to swietny pomysl. Nijak nie idzie spamietanie 30nowych imion na raz ;)
Eliash

Post by Eliash »

ja mam koszulke:D:D:P
IRKUCK

Post by IRKUCK »

mnie niestety nie bedzie ani na GD ani na spotkaniu bo potwierdzial sie wiadomosc ktora wyrosla na poczatku tygodnia, i weekend bede musial spedzic w ksiazkach :/
....::::Dar Makabere Tanza Des Vampires:::....
Image
Szary

Post by Szary »

:( Rozumiem cię brachu :( Mnie sumienie też kopie...
Szary

Image
hashmallum

Post by hashmallum »

Ej no plakietki - An kurde - ja wiem ze nie te lata, ale ze nie pamietasz jak wygladam :D ;) Moze mi z polkonu zostanie plakietka :P
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

Ty nie musisz mieć, bo Ciebie każdy zna :)

a poza tym zawsze można tak: "imiona są na plakietkach, a ten co nie ma plakietki to Hash" ;)
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Eliash

Post by Eliash »

KTOS PRZENOCUJE JEDNA OSOBE PO SPOTKANIU W SOBOTE? :D:p
bede wdzięczny :) ?
-MattCexwish-

Post by -MattCexwish- »

Chodz do naszego Hostelu... Hostel Orange na Ul. Poznanskiej ... :)... Nocleg kosztuje od 8 EURO...

Ah, i jeszcze moj Numer Komorki (nowy...) na Polske w czasie PolConu...

+0048 664 58 50 27 ...

Do zobaczenia...:)...
Post Reply