[PL] Dead Workshop - w koncu przyszla na mnie pora !

Miejsce na prezentację i omawianie modeli, nad którymi ciągle pracujecie.
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Post Reply
dead

Post by dead »

Skora 4 kolory - nic wiecej (jak sobie tak policzylem ze dostaje za nie 300 zeta - 13 modeli dla kumpla (23 za sztuke) - to stwierdzilem ze jednak ambitnie nie stac mnie na malowanie skory ala gigant ^^" na 13 modelach ;) ) - TAK sa to figsy na zamowienie a klientowie sie podobaja - a chcialem na poczatek wszystko w nmmie zrobic chcialem wypacykowac skore na wszystkich (taki wolontariat) - ale tak to juz jest klient mnie wkurzyl (mimo ze to nijajko kumpel) i nie zasluzyl na coswiecej jak TT :) bo za to mi zaplacil ... (nie zadzieraj z malarzem :D - choc i tak wg mnie dostal minimalniewiecej - chocby wiedzac ile wysilku i wkurwu mnie tatuaze kosztowaly ^^")
@Kyrielejson - wzialem ta bande bo lubie nagie laski ;) sutki na sporej ilosci nie sa w ogole zrobione ... wlosy tylko te co sa blond to sa zrobione ;)
@ to all WIEM JESTEM ZŁY - zafundowalem wam x fotek z gigantem ;) (wczesniej x fotek z gralami i x fotek z paniami ;) ) teraz sie poprawie i bede dawal pare fotek + thumby (jakbym mogl wyedytowac to bym to zrobil ;) )

A teraz tak ogolem ...musze jeszcze popracowac nad nimi powyciagac metaliki pododawac akcenty ;) porobic wlosy futerka itp itd ... moze do konca tego tygla wyjde z nich obronna reka :D - choc nie beda to prace "konkursowe" ;) ale milo bedzie sie na nie patrzylo na stole.

@mahon ;) co do tatoosow widzisz ... o ile przy jednej to sa takie sobie o tyle przy 13 to juz moga sie podobac ;) de facto mi sie podobaja szlaczki i zawijasy ^^"
mahon wrote:płasko, jednokolorowo na każdej powierzchni
no ale szatki maja 3 kolorki skora ma 3 kolorki ;) glebia jest hajlajt jakis jest ;) wiesz za 300 zeta to i tak wg mnie niezla jakosc ... bo same tatoosy zajmuja sporo czasu :(

dzieki zmotywowany do roboty zabieram sie do mazania ^^"
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

skoro juz wytlumaczyles powody slabszej jakosci, to ja tylko dodam, ze naprawde niezle sie prezentuja na grupowym zdjeciu :)
Image
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

takie i ja mam odczucie - ilość usprawiedliwia jakość :)
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

nie tylko ilosc, sa spojne. pomimo uzycia modeli z naprawde roznych stylistycznie firm wygladaja jak oddzial.
Image
dead

Post by dead »

dead

Post by dead »

ImageClick to see full-sized image
ImageClick to see full-sized image

drobne korekty ... jeszcze tylko sutki usta oczy jakies kolczyki i drobiazgi i ta 4 bedzie done ... ta w srodku minimalnie wiecej wysilku wymaga ;) ...
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

no to konczy juz te panny, bo czekam na dobre zdjecie calosci :)
Image
Galharen

Post by Galharen »

Te panny wyglądają teraz zdecydowanie lepiej :)
Image
Kyrielejson

Post by Kyrielejson »

Zgadzam się, panienki wyglądają o niebo lepiej. I te tatuaże prezentują się naprawdę fajnie.

Skóra trochę niewykorzystana, dało się jakoś fajniej ją zrobić, zimne cienie etc. Polecam tutaj Female Miniatures: The Techniques, bardzo dobre opracowanie na temat malowania kobiet, to jest wydawnictwo Andrea Press.
Sam mam i sobie chwalę, fajne cienie ludzie robią. Bawią się z tą skórą.

Pozdrawiam,
Kyrie.
IRKUCK

Post by IRKUCK »

fajne babeczki :) a te freehandy sam robiles ?
....::::Dar Makabere Tanza Des Vampires:::....
Image
Post Reply