Skora 4 kolory - nic wiecej (jak sobie tak policzylem ze dostaje za nie 300 zeta - 13 modeli dla kumpla (23 za sztuke) - to stwierdzilem ze jednak ambitnie nie stac mnie na malowanie skory ala gigant ^^" na 13 modelach

) - TAK sa to figsy na zamowienie a klientowie sie podobaja - a chcialem na poczatek wszystko w nmmie zrobic chcialem wypacykowac skore na wszystkich (taki wolontariat) - ale tak to juz jest klient mnie wkurzyl (mimo ze to nijajko kumpel) i nie zasluzyl na coswiecej jak TT

bo za to mi zaplacil ... (nie zadzieraj z malarzem

- choc i tak wg mnie dostal minimalniewiecej - chocby wiedzac ile wysilku i wkurwu mnie tatuaze kosztowaly ^^")
@Kyrielejson - wzialem ta bande bo lubie nagie laski

sutki na sporej ilosci nie sa w ogole zrobione ... wlosy tylko te co sa blond to sa zrobione

@ to all WIEM JESTEM ZŁY - zafundowalem wam x fotek z gigantem

(wczesniej x fotek z gralami i x fotek z paniami

) teraz sie poprawie i bede dawal pare fotek + thumby (jakbym mogl wyedytowac to bym to zrobil

)
A teraz tak ogolem ...musze jeszcze popracowac nad nimi powyciagac metaliki pododawac akcenty

porobic wlosy futerka itp itd ... moze do konca tego tygla wyjde z nich obronna reka

- choc nie beda to prace "konkursowe"

ale milo bedzie sie na nie patrzylo na stole.
@mahon

co do tatoosow widzisz ... o ile przy jednej to sa takie sobie o tyle przy 13 to juz moga sie podobac

de facto mi sie podobaja szlaczki i zawijasy ^^"
mahon wrote:płasko, jednokolorowo na każdej powierzchni
no ale szatki maja 3 kolorki skora ma 3 kolorki

glebia jest hajlajt jakis jest

wiesz za 300 zeta to i tak wg mnie niezla jakosc ... bo same tatoosy zajmuja sporo czasu
dzieki zmotywowany do roboty zabieram sie do mazania ^^"