[PL] Bazyliszek

Informacje i dyskusje o imprezach związanych z malowaniem - specjalnie dla rodaków :)
Post Reply
przemo

Post by przemo »

Ale nie wiem jak innym ale mi osobiście Dreadnought Any sie nie podobał. Nie przypadł mi do gustu sposób jakim została owa figurka pomalowana. Może i wybrzydzam ale takie moje zdanie :D
hashmallum

Post by hashmallum »

W swojej kategorii i tak byl najlepszy.
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

Poprawność polityczna dała się we znaki :lol:
<żart>
Jesteśmy już w pociągu :cry:
Było rewelacyjnie, wyluzowana atmosfera, wyluzowani organizatorzy, sympatyczni ludzie ... ach
można było by wymyślać co mogło by być lepiej, ale było gdzie malować, byli chętni do wspólnej zabawy i było duuużo śmiechu. Poznaliśmy masę fajnych ludzi, a tych co już znaliśmy mogliśmy poznać jeszcze lepiej. Wszystko składa się na naprawdę miłe wspomnienia i NIECH ZAłUJA CI CO NIE BYLI :!:

Ja też chcę do wanny :!::!::!::!::!:
-- Ańa

Image
hashmallum

Post by hashmallum »

Cicho babo o tej wannie, bo Mahon bedzie zly :P A tak wogole to zmeczoniutki jestem po biesiadze z Namelessami i Demim :P Czas sie żdżemnac (pun intended) ;)
Demi_morgana
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by Demi_morgana »

rowniez wlasnie zawinałem do domku...
bylo spoko - tylko w niedziele rano strasznie mnie suszylo :think: :wink:
Image

Hobby blog

Katoliku uważaj!
BORS

Post by BORS »

Niom. Było milusio. Aż mnie zainspirowaliście do wyjscia z malarskiego przedszkola. :P
Właśnie siadłem do moich figurek Infinity i zastanwiam się od czego zacznę. Chyba...
Najpierw sie trochę zdrzemnę :P
robacek

Post by robacek »

super zabawa extra ludzie niesamowita atmosferka:) pozdrawiam i czekam na nastepne spotkanie:)

ps. Aniu czekam na fotki skonczonego jajka(jest extra!!)
hashmallum

Post by hashmallum »

I tak nie byles nawet z nami na piwie baranku :P
robacek

Post by robacek »

nie pije:)
hashmallum

Post by hashmallum »

No wiem wiem, zes jehowy... :P
Post Reply