taki pan i taka pani
Click to see full-sized image
Click to see full-sized image
[PL] Malunki C'tana
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Malunki C'tana
:...bo ten pan i ta pani,
są fajnie malowani
bo ta pani temu panu ssie..."
tralala
są fajnie malowani
tralala
Kurde, jak zobaczylem pierwsza fotke to pomyslalem ze Bohun sie pomylil i wkleil zdjecie swojego modelu w twoim watku Generalnie podoba mi sie
Reynevan wrote::bo ta pani temu panu ssie..."
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
Marines jest fajowy Niebieskie powierzchnie rzeczywiście bardzo przypominają styl Bohuna.
Ania Wyszkoni załamałaby się po tej interpretacjiReynevan wrote::...bo ten pan i ta pani,
są fajnie malowani
tralala
A odnośnie prac: nie wiem, czy czasem foty nie są przegrzane, bo porzeczka w celowniku boltera SM wygląda dość ostro
Samo malowanie jak zwykle na poziomie, SM rzeczywiście przypomina nieco styl Bohuna. Wszystko mi się w tym modelu podoba i nie mam się, czego uczepić. Nawet tę zwykła podstawkę zostawię w spokoju
Ta druga laska ma te bladoróżowe elementy troszkę dla mnie nietrafione. Myślę, że całość w zieleniach i brązach wyszłaby lepiej.
OSL niezły, ale kończy się ostro na włosach, a mógłbyś chyba nieco poświaty na twarz też dać. Na płaszczu wcisnąłbym jakiś freehand. Podstawka mi się bardzo podoba kompzycyjnie.
Dzięki za komenty, styl Bohuna.. a ja wiem.. Nie wiem
Porzeczka na celowniku jest z gloss varnishem, także ona świeci dość mocno. Podstawkę olałem z góry na dół jak widać, podobał mi się ten ułamany orzełek i nie chciałem już tworzyć jakiejś otoczki do tego.
Co do płaszcza babeczki to faktycznie to do dupy trochę takie puste placki.. Wątpię czy będę ją jeszcze ruszał, bo za mało czasu mam na takie swoje zabawy z pędzlem
W przygotowaniu jest jeszcze więcej takich babeczek, za niedługo pewnie je wrzucę.
Porzeczka na celowniku jest z gloss varnishem, także ona świeci dość mocno. Podstawkę olałem z góry na dół jak widać, podobał mi się ten ułamany orzełek i nie chciałem już tworzyć jakiejś otoczki do tego.
Co do płaszcza babeczki to faktycznie to do dupy trochę takie puste placki.. Wątpię czy będę ją jeszcze ruszał, bo za mało czasu mam na takie swoje zabawy z pędzlem
W przygotowaniu jest jeszcze więcej takich babeczek, za niedługo pewnie je wrzucę.
Jak dla mnie miazga. Piękny oddział. Chciałoby się go na żywo obejrzeć.
Swietna lawa, swietne runy, swietne pancerze. Twarze troche gine i sa ciemniej pomalowane, ale to juz moze narzekanie na sile
miniatures painted:
Myślałem, że zabiorę je na jakiś konkurs czy cośtam ale klient też bardzo chce je zobaczyć. W poniedziałek niestety już odlatują do krainy kangurów
Szkoda, bo ładnie na półce taki oddział wygląda.
Szkoda, bo ładnie na półce taki oddział wygląda.