zależy jaka kolorystyka, ale mogą być fioletowe, granatowe, czerwone jakie tylko sobie zażyczyszszczurek_ wrote: p.s-jakie glazy oprocz ciemnego brazu i czarnego proponujecie na styrany pancerz pana z przydka twarza![]()
Peace!
zależy jaka kolorystyka, ale mogą być fioletowe, granatowe, czerwone jakie tylko sobie zażyczyszszczurek_ wrote: p.s-jakie glazy oprocz ciemnego brazu i czarnego proponujecie na styrany pancerz pana z przydka twarza![]()
Click to see full-sized image
Myślę, że jest(eś)...szczurek_ wrote:Mój aparat nie jestem wstanie zrobić dobrych fotek...
Moze... juz nie pamietam. Ja na pewno nie mam helmu w komplecie,mahon wrote:a nie jest tak że były 2 głowy do wyboru?
Snieg robilem rano przed ko9nbkursem .W sumie jestem zadowlony z plaszczyka (wewnetrzna i zwnetrzna strona- bez nalozenia sniegu ).Reszte przyznaje sie bez bicia robilem na szybko zeby zdazyc w noc przed konkursemNie pasuję mi ten śnieg na pelerynce .Na podstawce jest go trochę [coś jak roztopy ] a pelerynka ma go dość sporo , IMO nie trzyma się to "kupy" .Metaliki nie mają wyrazu , choć nie wyglądają źle .Płaszcz całkiem fajny , zrobił bym w jego kolorze rękojeść miecza , figurka lepiej by się komponowała .